Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nos, én senkivel nem vagyok együtt viszont szimplán érdekelne néhány vélemény. Ha egy 20 éves lány/nő össze jönne egy 15-16 éves fiúval,az minek számít? Vagy csak szimplán dumálgatnak.Fordított helyzetben lehet rávágjuk,hogy pedofil.Ez így mindenképp érdekes🤔elfogadottabb az,ha a lány idősebb?
júl. 25. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak a tájékozatlan agymosottak vágják rá erre, hogy pedofília.

Ha szimplán dumálgatnak, akkor haverságnak hívjuk, ha más is van akkor szexkapcsolat (amit hihetnek kapcsolatnak is, de hosszú távon nem működőképes).

júl. 25. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
10%

(Nem teljesen mindegy, hogy két ember beszélget, vagy szexuális vagy romantikus kapcsolatba kerül. Beszélgetni bárki beszélgethet bárkivel, az utóbbi esetén viszont:)

A törvény szerint nem bűncselekmény.

Ami miatt az ilyen eset (mindkét felhozott esetben) felháborító, az az, hogy valójában egy kamaszról beszélünk, aki sem érzelmileg, sem agyilag, sem testileg nem felnőtt, míg a 20 éves igen. A kettő teljesen más helyzetben van minden szempontból, teljesen más perspektívái, tapasztalatai vannak. Felnőttként egy nem felnőttel szerelmi kapcsolatot kialakítani nem helyes, mert ez semmiképpen sem lehet egy egyenlő, kölcsönösségen alapuló kapcsolat, hiszen az egyik benne lévő fél még egyszerűen nem tart ott a fejlődésben (gondolj bele, hogy nem szavazhat, mert nem tartjuk elég felelősségteljesnek, nem teljes értékűen felelősségre vonható, büntethető, stb.). Ez problémás, mert a jogait nem tudja megfelelően gyakorolni a másikkal szemben, nehéz megállapítani, hogy mi az amit saját beleegyezéséből tesz és mi az amit például egy valós vagy vélt nyomásra tesz meg (például mert azt látta a filmekben, hogy ez a helyes).

(A felnőtt személy oldaláról pedig felmerül a kérdés, hogy miért nem tud/akar olyan partnert választani, aki nem kiskorú? Miért akarna egy olyan emberrel lenni, aki szinte semmilyen szempontból nem érti az ő élethelyzetét, amit érez, amit gondol, hanem egy változó, átmeneti tinikorban van?)

Szóval én személyesen úgy gondolom, hogy a törvényi korhatárt fel kellene emelni.

júl. 25. 11:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Nos,en 20 leszek(19l) egyszer talalkoztam egy 15 eves fiuval.en nem tekintettem randinak🤷🏽‍♀️el is magyaraztam neki,hogy ebbol soha nem lehet semmi.Dumalni,talalkozni lehet.Annyira tetszettem neki,hogy nem akarta megerteni.Szinte mar zakaltott,tobbszor is bekovetett engem egy alkalmazason.Ha nincs is tul sok tapasztalata egy 20 evesnek,akkor is mashol tartanak fejben,ez igaz🤷🏽‍♀️DE! Tegyuk fel,az a 15 eves koran ero..lehet agyilag 17 eves szinten van.Es lehet egy 20 eves,aki meg csak 18 eves szinten van,mert keson ero.Azert ez mindenkepp erdekes:))
júl. 25. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Igazad van, nem a számok döntenek, hanem a 2 személyiség.
júl. 25. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
és ha én 21 évesen egy 12 éves szintjén vagyok az minek számít? ha összejönnék egy 20 éves csajjal az pedofíliának számítana? komolyan krédem
júl. 25. 12:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Jaj,de nem kell egybol gunyolno,es komolytalannak lenni 🤷🏽‍♀️En keson ero vagyok,mig a tesoim,akikkel felnottem koran erok voltak.Anyam ezt mindig is latta.Viszont a 25 eves batyam egy 15 eves szintjen van,semmit nem komolyodott.Komoly temarol nem lehet vele beszelgetni.Szvl ez mindenkinel mas.
júl. 25. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem pedofilia, az teljesen más. Ott a teljesen éretlen gyerektest a lényeg egy pedónak.
júl. 25. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7: Végre egy értelmes hozzászólás!
júl. 25. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem egy széleskörben elfogadott állás, de szerintem nincs gond azzal ha a lány idősebb. A kapcsolatomban is én vagyok az idősebb fél, közel 1 évvel. De az általad hozott példában nagyon éretlennek kell lennie a lánynak hogy jól meglegyenek a fiúval. Én személy szerint nem lennék együtt 15 évessel. De egy 17 és 18 között nincs probléma ebből, az se gondolom hátránynak hogy az egyik kiskorú pár hónapig.
júl. 25. 17:17
 10/11 anonim ***** válasza:
"minek számít?" - Szokatlannak.
júl. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!