Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy jel vagy csak be beszélem?
Figyelt kérdés
Van egy Srác akivel mindig egy buszon utazom korán reggel ..nem hallotam eddig hogy köszönne vagy bárni mindig előre enged a buszon és egyszer elaludtam felkejtett nagyon kedvesen mert egy helyen szállunk le ..mondom oke embersegbol jeles.. senki nem kejtett csak ő na és utána már töbször elaludtam és mindig felkejtett de ennyi utana elment semmi más jel.. szerintetek beképzelem vagy egy jel hogy tordik velem vagy csak emberseges#tetszik #ez egy jel
júl. 20. 13:06
1/6 anonim válasza:
Ez önmagában annyit jelent, hogy figyelmes.
2/6 anonim válasza:
De ha bejön nyugodtan ülj le mellé és kezdj el egy beszélgetést
3/6 anonim válasza:
Arról nem írtál, hogy viszonoztad volna a kedvességét. Akkor talán már épp itt lenne az ideje. Pl. vehetnél pár csokit, amit közösen el is tudnátok majszolni, miközben beszélgettek egy jót.
4/6 A kérdező kommentje:
igen soha nem köszöntem meg..mert zavarbavoltam
júl. 20. 16:28
5/6 anonim válasza:
Gondolom már levágta hogy direkt aludtál el hogy fel tudjon kelteni, szóval bejössz neki.
6/6 A kérdező kommentje:
nem aludtam el direkt ejjeli buszal jaruk... es nem mindig alszom el de hoheteln almos vagyok
júl. 21. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!