Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokaknak nem tetszik ha egy fiú karján van szőr?
Figyelt kérdés
vagy a lábán? vagy bárhol2024. júl. 20. 08:55
2/12 A kérdező kommentje:
Nem inkább csak az idősebbeknek tetszik?
2024. júl. 20. 09:07
3/12 anonim válasza:
Nekem a puncin sincs gondom vele.
4/12 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ezzel a problémával.
5/12 A kérdező kommentje:
3as, mi ? ez hogy jön ide xd
lányoktól kérdeztem egyébként
2024. júl. 20. 09:38
6/12 anonim válasza:
Inkabb legyen szoros mert az a ferfias
7/12 A kérdező kommentje:
Miért a lányoknak most is még az jön ha valaki férfias? 😅 én nem ezt tapasztalom
A fiúknak bejön ha egy lány nőies, de fiúknál a férfiasság már nem annyira vonzó szerintem
2024. júl. 20. 13:52
8/12 A kérdező kommentje:
most is még az jön be*
2024. júl. 20. 13:53
9/12 anonim válasza:
Egy férfi nem csupaszít, hacsak egészségügyi oka nincs! Az a férfias! Es a lanynak se kellene, max a lábszár, ha annyira olyan
10/12 anonim válasza:
#7 Léteznek a másodlagos nemi jellegek, amik akkor is ott vannak, ha az illető nem a klasszikus értelemben vett férfias viselkedést mutatja. Például a szőrösödés is egy másodlagos nemi jelleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!