Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Mi csinaljak Fel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Mi csinaljak Fel lehetne jelenteni srácot hogy ilyen fiatalon egy lanyal?

Figyelt kérdés

Mai Nap Bele Csöpentem egy ilyenbe Meg ismertem egy 14 éves lányt közbe ki derűltek dolgok bonyolultabb egy 23 éves srácal volt együt 2 éve ezelöt azaz már szakitotak csak barátként tekint rá de már d*g*ak is.

Szoval srác nem ugy tekint rá mint barát már volt hogy megis eröszakolta ugyhogy lány nemis akarta. És már srác ugy irogat nekem nevében mindha szabadna neki közbe nem .

júl. 19. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

bizonyíték?

jogalap?

júl. 19. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csajt nem érdekli a feljelentés akkor te semmit nem tudsz tenni. Hacsak nem te vagy az anyja/apja. De mivel csak ismerősről van szó kb esélyed sincs.

Amivel fel lehetne jelenteni az az erőszak. De azt is bizonyítani kéne. Legalább egy eset utáni nőgyógyászati szakvéleménnyel, ahol megállapítja hogy vannak erre utaló sérülések. De ha ezt legkorábban másnap nem ment megcsináltatni kb esélyét vesztette. Vagy ha van felvétel amin látható és hallható a tiltakozás stb.

Amúgy jogilag már nincs akadálya, hogy felnőttel szexeljen. Elmúlt 14, onnantól egy 70 évessel is azt kezd amit akar.

Ha ezek után találkozgat vele és barátnak nézi annyit is ér.

Am C type?

júl. 19. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
12 évesen semmi közöd ehhez szvsz.
júl. 19. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem a kis ribi odaadta magát, aztán amikor a pasi nem bírta a rinyálásait és dobta, kitalálta, hogy megerőszakolta. Mennyi ilyet hallottam már. Hülye kis cafkák.
júl. 19. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 12 éves volt, amikor csinálták, akkor az automatikusan erőszaknak számít akkor is, ha beleegyezett.
júl. 19. 16:15
 6/7 gabor49 ***** válasza:
30%
mi közöd hozzá? ugyis tagadni fogjak és majd téged jelentenek fel rágalmazásert jogosan
júl. 20. 05:18
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Elvileg csak a csaj tehet feljelentést ilyen esetben.
júl. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!