Mit csináljak? Ez már a párkapcsolatom végét jelentené, ha sokat gondolok rá?
A barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt, de előtte 2,5 évig legjobb barátok voltunk és ő végig belém volt esve. Most három hónap után észrevetten pár dolgot a kapcsolatunkban, ami nagyon zavar engem:
-Telefonozik, hívásozik, akkor is, ha vele vagyok
-Ha látványosan bajom van, rá se kérdez, azaz nem nagyon törődik velem
-Egyszer se ölelt még át úgy magától
Visszatérve a telefonozásra, Call of Duty Mobile-val játszik, és van egy saját clanja, és mindig csak azzal tud foglalkozni és kezdem úgy érezni, hogy a játék fontosabb, mint én. Elkezdtem vele erről beszélni, de látszik/hallatszik rajta, hogy nem akar erről beszélni.
Beszéltem már pár barátommal, akikkel ugyanarra jutottunk, hogy ez már a kapcsolat vége, de akik tapasztaltabbak, mit csináljak? A héten nem tudunk találkozni, mert sok a tanulnivalója, de a jövőhéten beszélni fogok vele erről.
(*teljes szívemből szeretem,és ő is engem, de lehet, hogy túl sok vagyok neki)
Én: 17/F
Ő: 16/L
Velem fordított esetben történt meg ez (mármint a lány dobott) mert túl sokat játszottam,és nem törődtem annyit vele...igazából ő sem volt valami empatikus lány fajta,szóval nem bánom.
A kérdésre az a válaszom hogyha már semmi nem segít akkor szakíts vele...aztán csak játszon amennyit csak akar.
Ezen mi a kérdés igazából...!? Úgy kidobnám, hogy a lába nem érné a földet.
Lehet, hogy észre sem venné...
Srácok, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, jól esik, hogy vannak még empatikus emberek, és holnap fogok vele találkozni, úgyhogy megteszem a végső lépést.
Remélem, hogy nem kerültök hasonló helyzetbe, mint én.
1. Válaszadó: nem segít nagyon semmi
2. Válaszadó: köszönöm azt a buzgó pár mondatot ott a végén, és a tanácsot is
3.litiltottam messengeren 8 órája, de még semmi reakció(instáninstán, meg hívásban tudna reagálni), úgyhogy tényleg észre sem vesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!