Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti belemennetek ebbe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti belemennetek ebbe?

Figyelt kérdés

Van egy felnőtt srác 25eves, akivel jóba vagyok, de észrevettem rajta, hogy szubmissziv, mert élvezi, hogy flegma vagyok vele és parancsolok neki. Múltkor munkából mentem haza és hazavitt, mondtam, h fájnak a lábaim erre, hogy ő megmaszirozza, mondtam neki, hogy az izzadt koszos büdös talpamat maszirozza, azt mondta, ha az tesz boldoggá megteszi örömmel. Erre mondtam neki, hogy majd megmaszirozhatja, ha annyira akarja, azt mondta örülne neki. Mondom ennyire ne akard, hogy kihasználjalak, ő meg hogy élvezné. Mondom akkor vedd meg nekem azt a parfümöt amit kinéztem, aztán mondom nem hogy megveszi, nem akarom kihasználni, erre megvette. Mondom ennnyire szeretnéd, hogy kihasználjalak anyagilag szex nélkül, ő meg, hogy élvezné.

Nem akarom kihasználni, mert senkit sem akarok, de azért érdekel, hogy mások bele e mennének.

2024. júl. 13. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ijesztő, nem mennék bele.
2024. júl. 13. 22:53
 2/2 anonim válasza:
100%
Felejtős
2024. júl. 14. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!