Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk nektek mennyire fontos az ellenkező nem öltözködési stílusa?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy olcsó vagy drága cuccokat hord, mert olcsóbb ruhákból is összelehet dobni egy jó outfitet, és a drága outfit sem jelenti feltétlen azt hogy valakinek jó stílusa van, szimplán arra gondolok hogy mennyire fontos nektek a másik stílusa, márkáktól függetlenüljúl. 9. 15:31
2/7 anonim válasza:
aki ad magára azt érdekli aki nem azt nemxddd
most vágod tesó felvágom magamra a tecch fleecet jóhogy megnézem a csajaim mibe vannakxddd én adok magamra vágod
akit a csaj stillje nem érdekel az a sajáttjára is szarik az ilyenek kockák nem csípem őket vágod ők nem mi
3/7 anonim válasza:
Engem valamilyen szinten érdekel. Nem az hogy milyen márkás ruhákban jár a csaj, de ha nagyon ribis az nem tetszik. Ugyan úgy nem tetszenek például a rocker, punk meg hasonló stílusok. Egyáltalán nem illik hozzám, és hülyén néznénk ki együtt. De itt sem elsősorban az öltözködés ami zavarna, hanem az, hogy teljesen más értékeket képviselünk, más a világnézetünk és úgy általánosan mondva semmiben sem hasonlítunk. Nem azt mondom hogy az rossz, csak más. És ez a másság nálam nem férne bele egy kapcsolatba, és valószínűleg a családom sem fogadna el egy ilyen lányt. Ugyan úgy ahogy valakinek meg az a stílus nem tetszik amit én képviselek. Az ember öltözködéséből nagyon sokat tudsz következtetni a személyiségre is, úgyhogy ha nem is döntően, de valamilyen fokig az öltözködés és stílus befolyásolja az emberekről alkotott képem.
4/7 anonim válasza:
legyen ápolt a kinézete. Nem kellenek drága ruhák sem nagyon nagy divatérzék, bár van pár ruhadarab/stílus, ami mondjuk bejön egy fiún. És van olyan is, ami nem jön be, az előző hozzászóló után pl nekem se tetszik a punk meg mondjuk az emo stílus egy fiún, de ha szimpi lenne, nem zárnám ki emiatt. Nem ettől függ, hogy kedvelem-e a személyiségét vagy megvan-e köztünk a kémia. És azt várnám el, hogy rólam is ugyanúgy gondolkodjon:)
6/7 anonim válasza:
2-es, próbálj meg normálisa emberi szóval fogalmazni, mert jelentés lesz a vége...
7/7 anonim válasza:
Nem szoktam reklámozni(mert mindig ugyanaz a válasz), de úgy örülnék, ha a legtöbb lány csinosabban öltözködne.
Nyáron kerülje a haspólót és farmersortot. Helyette egy sokat takaró, szellőztetős, csinos ruhát vegyen fel.
Hűvösebb időkre pedig elég csak egy full fekete farmer, pólóval és egy vagány bőr dzsekivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!