Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk nektek mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk nektek mennyire fontos az ellenkező nem öltözködési stílusa?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy olcsó vagy drága cuccokat hord, mert olcsóbb ruhákból is összelehet dobni egy jó outfitet, és a drága outfit sem jelenti feltétlen azt hogy valakinek jó stílusa van, szimplán arra gondolok hogy mennyire fontos nektek a másik stílusa, márkáktól függetlenül

2024. júl. 9. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Tökre nem érdekel.

19F

2024. júl. 9. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
12%

aki ad magára azt érdekli aki nem azt nemxddd

most vágod tesó felvágom magamra a tecch fleecet jóhogy megnézem a csajaim mibe vannakxddd én adok magamra vágod

akit a csaj stillje nem érdekel az a sajáttjára is szarik az ilyenek kockák nem csípem őket vágod ők nem mi

2024. júl. 9. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Engem valamilyen szinten érdekel. Nem az hogy milyen márkás ruhákban jár a csaj, de ha nagyon ribis az nem tetszik. Ugyan úgy nem tetszenek például a rocker, punk meg hasonló stílusok. Egyáltalán nem illik hozzám, és hülyén néznénk ki együtt. De itt sem elsősorban az öltözködés ami zavarna, hanem az, hogy teljesen más értékeket képviselünk, más a világnézetünk és úgy általánosan mondva semmiben sem hasonlítunk. Nem azt mondom hogy az rossz, csak más. És ez a másság nálam nem férne bele egy kapcsolatba, és valószínűleg a családom sem fogadna el egy ilyen lányt. Ugyan úgy ahogy valakinek meg az a stílus nem tetszik amit én képviselek. Az ember öltözködéséből nagyon sokat tudsz következtetni a személyiségre is, úgyhogy ha nem is döntően, de valamilyen fokig az öltözködés és stílus befolyásolja az emberekről alkotott képem.
2024. júl. 9. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
legyen ápolt a kinézete. Nem kellenek drága ruhák sem nagyon nagy divatérzék, bár van pár ruhadarab/stílus, ami mondjuk bejön egy fiún. És van olyan is, ami nem jön be, az előző hozzászóló után pl nekem se tetszik a punk meg mondjuk az emo stílus egy fiún, de ha szimpi lenne, nem zárnám ki emiatt. Nem ettől függ, hogy kedvelem-e a személyiségét vagy megvan-e köztünk a kémia. És azt várnám el, hogy rólam is ugyanúgy gondolkodjon:)
2024. júl. 9. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Engem érdekel, nem is kicsit
2024. júl. 10. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
12%
2-es, próbálj meg normálisa emberi szóval fogalmazni, mert jelentés lesz a vége...
2024. júl. 10. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem szoktam reklámozni(mert mindig ugyanaz a válasz), de úgy örülnék, ha a legtöbb lány csinosabban öltözködne.

Nyáron kerülje a haspólót és farmersortot. Helyette egy sokat takaró, szellőztetős, csinos ruhát vegyen fel.

Hűvösebb időkre pedig elég csak egy full fekete farmer, pólóval és egy vagány bőr dzsekivel.

2024. aug. 1. 04:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Tok mindegy csak ne hordjon tech fleecet es skinny jeanst!
dec. 1. 10:06
 9/9 A kérdező kommentje:
tehát akkor mégse annyira mindegy
dec. 1. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!