Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a netes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a netes beszélgetésről?

Figyelt kérdés

Először is, itt nem feltétlen párkapcsolatról van szó, de ide írom mert 2 tiniről van szó nyilván, és még ellenkező neműek is, szóval szerintem a leghasznosabb válaszok ebből a kategóriából jöhetnek.

Na szóval van a lány aki 16 éves és én meg 2 évvel idősebb nála. Ráírtam a lányra, de nem azért mert tetszett vagy valami mert képet se láttam róla. (egy közös érdeklődés miatt ismertem meg neten)

Ráírtam és válaszolt is hogy nagyon cuki hogy ráírok de barátja van... Én meg mondtam neki semmi baj mert nekem nem ilyen szándékom van, csak beszélgetni akarok vele. Aztán beszélgettünk, ő is érdeklődött és én is. És mivel suli van és mondom nem insta meg ilyen helyeken dumálunk, ezért úgy beszélgettünk hogy pl. írt reggel több sort és amikor volt időm válaszoltam vagy pont fordítva. Mindig volt fél vagy akár 2 óra is az üzenetek közt, de érdeklődött stb. Aztán a napokban észrevettem hogy reggel válaszol, aztán meg délután vagy kora este. Tehát 2-3 üzenetet váltunk napközben.

Akkor most ez azt jelenti hogy megunt és már nem akar beszélgetni? Mert nem hiszem hogy most utolsó hétben a suli miatt ennyit tanulna vagy nehéz napja lenne.

2024. jún. 17. 20:13
 1/5 A kérdező kommentje:
És mondom, nem akarok a lánytól semmit. Messze is lakik tőlem. Csak simán beszélgetni mert sok a közös érdeklődés.
2024. jún. 17. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Te magad írtad, hogy előtte is reggel írt akkor mi ezen az aggódnivaló?
2024. jún. 17. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
96%
Simán lehet, hogy nem volt szüksége egy random beszélgetőpartnerre.
2024. jún. 17. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
2# De egy nap többször, 1 óránként, valamikor kevesebb időn belül.
2024. jún. 17. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a 3as véleményét, valószínűleg elkezdett veled beszélgetni mert normálisan írtál de nincs egy plusz emberre energiája vagy szabadideje, esetleg egyik sem.
2024. jún. 18. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!