Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez a normális elvárás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez a normális elvárás manapság egy netes beszélgetésnél?

Figyelt kérdés

Az normális férfitól elvárva hogy már első beszélgetésnél lényegre törően fejezze ki valahogy hogy mit akarna, Tehát minél elöbb legyen meg egy dolog ? akár már 1. beszélgetésen ? -Ez nem rámenősség ?

akár találkozás akár más ?

Mennyi idő után lehet felhozni ?

Az már nem jó ha napokig, hetekig megy a beszélgetés egy lánnyal mert abból azt gondoljátok hogy unalmas és nem lesz semmi ?

vagy úgy néz ki egy ilyen hogy irok magamról egy hosszabb szöveget bemutatkozásként, és leirom mit akarok, aztán majd erre vagy válaszol a lány vagy nem ?

Vagy élőben, most az a normális ha egyből kifejtem, mindenféle hosszasabb előismerettség nélkül a lényeget ?

2016. márc. 6. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kb 1 hét után lehet találkát, egy hónap után szerelem bevallást és járást kezdeményezni.

És nem (legalábbis én) élőben sem rögtön azzal kezdem, hogy járunk-e.

De mások lehet :(

2016. márc. 6. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess vele sokat és csak azután kérj találkát, ha elég jól el tudtok beszélgetni, igaz az élőben más.
2016. márc. 6. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Na most akkor melyik ? :d
2016. márc. 6. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
ha neten ismersz meg valakit akkor 1 hét alatt el tudod dönteni hogy keresel mást vagy jobban meg akarod ismerni (ugye itt még mindig ott van hogy keresel később mást ha nem tetszik) 1 hét után elhivom én is találkára mert mégiscsak más az ember élőben mint chaten...de nincsen különösebb szándékom vele csak jobban meg akarom ismerni hogy el tudjam dönteni hogy barát vagy több vagy hagyjam a rákba igazából idióta...mondjuk a 3-4 találkozás után törnék a lényegre mert ha már 4x elhivtam az nem véletlen
2016. márc. 6. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi a választ
2016. márc. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!