Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez a normális elvárás manapság egy netes beszélgetésnél?
Az normális férfitól elvárva hogy már első beszélgetésnél lényegre törően fejezze ki valahogy hogy mit akarna, Tehát minél elöbb legyen meg egy dolog ? akár már 1. beszélgetésen ? -Ez nem rámenősség ?
akár találkozás akár más ?
Mennyi idő után lehet felhozni ?
Az már nem jó ha napokig, hetekig megy a beszélgetés egy lánnyal mert abból azt gondoljátok hogy unalmas és nem lesz semmi ?
vagy úgy néz ki egy ilyen hogy irok magamról egy hosszabb szöveget bemutatkozásként, és leirom mit akarok, aztán majd erre vagy válaszol a lány vagy nem ?
Vagy élőben, most az a normális ha egyből kifejtem, mindenféle hosszasabb előismerettség nélkül a lényeget ?
Szerintem kb 1 hét után lehet találkát, egy hónap után szerelem bevallást és járást kezdeményezni.
És nem (legalábbis én) élőben sem rögtön azzal kezdem, hogy járunk-e.
De mások lehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!