Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kerüljem el, hogy pletyka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljem el, hogy pletyka legyen belőle?

Figyelt kérdés
Szóval, múlt héten osztkiránduláson voltunk, és a bestie-mmel meg pár sráccal piáltunk, aztán beleugrottunk egy fogadásba, amit tökre nem kellett volna. Utána történt pár dolog, és most a bestie-mmel attól parázunk, hogy mindenki rólunk fog dumálni. A srácok megígérték, hogy nem mondják el senkinek, de hát tudjuk, milyenek. Lefizessük őket, vagy mi a francot csináljunk?
jún. 17. 09:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
közben rájöttem, hogy a lefizetés nem opció, a fiúkat a pénz nem motiválja.
jún. 17. 09:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez ellen nem igazán tudsz semmit tenni, legközelebb majd meggondolod hogy csak olyan dolgokat csinálj ami nem kínos ha kiderül.
jún. 17. 09:44
 3/14 A kérdező kommentje:
oh :( akkor csak a reménykedés marad , vagy költözünk :)
jún. 17. 10:12
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Kitalálom.... b.ziskodtatok a barátnőddel.

Ez gyakoribb mint hinnéd lányok között. De azért eléggé undi bele gondolni hogy ilyenre képes voltál!

jún. 17. 10:19
 5/14 A kérdező kommentje:
nem csináltunk ilyet, a két fiúval kavarodtunk össze.
jún. 17. 10:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor meg csak az igazságot pletykálnák el rólatok.
jún. 17. 10:25
 7/14 A kérdező kommentje:
jooo de nem akarjuk , mert nem járunk velük.
jún. 17. 10:28
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Azt szokták mondani, hogyha zavar, állj az élére. Azzal tudod kezelni az egészet, hogy felvállalod a történteket, mutatva ezzel, hogy tökre nem érdekel, ki mit gondol rólad.
jún. 17. 10:38
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem elég sokan csináltak ilyet tizen pár évesen osztálykiránduláson, nekem legalabbis rengeteg ilyen történetem van. És nem csak kavarás.

Szóval ha el is pletykálják a srácok akkor sem lesz belőle olyan hűdenagy szenzáció.

jún. 17. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell kurválkodni ha szégyelled
jún. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!