Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt valaki érti?😂
Bár lehet én gondolom túl…
Lehetséges adott jeleket hogy nem akar tőlem semmit
Ha én akarnék vele beszélgetni és ennyire nem válaszolgatna, én valahogy így rendezném le:
"Látom nagyon el vagy foglalva most úgyhogy nem akarlak zavarni. Este ha van több időd és szeretnél beszélgetni, írj."
Onnantól kezdve ha ő keresi a társaságod, akkor egyértelmű hogy szívesen beszélget, ha meg nem, akkor az is elég egyértelmű hogy miért nem. Egyébként én is azok közé tartozom akik nagyon lassan válaszolgatnak az üzenetekre. Ezért adom meg a telefonszámomat olyan embereknek akik fontosak, élő beszédben aktívabb vagyok. Írogatni viszont nem szeretek, és sokszor el is felejtem megnézni az üzeneteimet és akaratlanul is képes vagyok órákra ghostolni még a barátnőmet is. Csak azért mondom, mert abból még nem feltétlenül kell következtetést levonni hogy lassan válaszol.
Engedd el. Amelyik csaj eleve már az első randin az exéről beszél, azzal nincs értelme tovább foglalkozni...
Ez az a típus, akinek mindig ott leszel a polc tetején, aztán ha valami nyűgje - baja, panaszkodni valója van, akkor mindig a nyakadon fog csüngeni!
Majd, ha kiadta magából a problémáit, eltűnik megint hetekre - hónapokra...
Az ilyet hagyd a francba, mert csak pazarolod rá az időd és energiád!
Nekem nem a fél, vagy egy óránként válaszolgatás lenne a probléma, hanem hogy ennyit beszél az exéről.
De a te döntésed, a te életed.
1. Attól még, hogy nem ír nem biztos hogy nem akar semmit.
2. Ha túl sokat beszél az exéről az már red flag.
3. Lehet hogy ő se tudja mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!