Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kellene szólnom a zaklatásról?
hétvégén történt és azóta teljesen magam alatt vagyok. suliba sem mentem, úgy csinálok mint aki beteg :(
Nővérem férje tette, hétvégén egy házibuliban voltam és nagyon becsíptem, anyáékat nem mertem felhívni hogy jöjjenek értem, így a "sógoromat" hívtam fel. Nagyon jóban vagyunk, máskor is kisegített már ilyen helyzetben. Az autóba beülve kérdezgetett , szinte faggatott hogy mi történt, majd fogdosni kezdett a parkolóban...
#10 Egy anonim oldalon vagy, senki se tudja a személyazonosságodat, épp segíteni szeretnénk. Legyél szíves írd ki mindenki elé, ha jobb válaszokat szeretnél kapni...
Amúgy, ha a családnak nem mersz beszélni róla (bár ezt se értem, én egy ilyen után instant segítséghez fordulnék...), akkor menj el a rendőrségre, hátha ott tudnak tenni valamit az üggyel. Az a baj, hogy amennyiben fizikai nyoma nincs a dolognak, max térfigyelő kamerákra lehet támaszkodni, azoktól pedig nem sok jót remélhet az ember éjszaka, már ha egyáltalán voltak ott.
Ez nem zaklatás, legfeljebb kihasználta az alkalmat a tapogatásra.
Akkor lenne zaklatás, ha ezt akaratod ellenére többször is meg akarná ismételni, netán tovább menni 1-2 lépéssel.
Az ilyen, ha érdekel leírom pmben a tipikus kamu kérdés.
Ez is az, a körítésből is látszik.
Pedig ez egy súlyos téma.
Hát ha egy ribi vagy, aki eljár bulizni, és "becsípi magát, az meg is érdemli hogy ezt tegyék vele.
Normális lány nem jár bulizgatni, és főleg nem becsípni magát ott ahol fiú is vannak!
"mindig piszkálnak hogy túl kihívóan, kurvásan öltözködöm és baj lesz egyszer."
És igazuk is lett!
Ha krvásan kihívóan öltözik egy lány, ne családokozzon majd ha annak is nézzik majd. Tanulj meg normálisan felöltözni, mint egy normális 16 éves lány
Minek mutogatod magad? Kinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!