Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kellene szólnom a zaklatásról?
hétvégén történt és azóta teljesen magam alatt vagyok. suliba sem mentem, úgy csinálok mint aki beteg :(
Nővérem férje tette, hétvégén egy házibuliban voltam és nagyon becsíptem, anyáékat nem mertem felhívni hogy jöjjenek értem, így a "sógoromat" hívtam fel. Nagyon jóban vagyunk, máskor is kisegített már ilyen helyzetben. Az autóba beülve kérdezgetett , szinte faggatott hogy mi történt, majd fogdosni kezdett a parkolóban...
Akármilyen ruha is volt rajtad, akkor se szabadott volna fogdosnia! Ez nem a te hibád. Különösen undorító, hogy kihasználta, hogy ittál, és ráadásul a testvéred férje.
Ha a szüleid nagyon nem megértőek, akkor beszélj egy jó baráttal. Ha az sincs, akkor keress neten telefonos segélyszolgálatot, akikkel tudsz beszélni. A mi városunkban pl. van direkt fiataloknak szóló lelki segély telefonszolgálat.
4: jaj, nagyon sajnálom :( Ha nemcsak fogdosott, akkor mindenképpen kérj segítséget. Én a feljelentésen is elgondolkodnék.
És tényleg nem te tehetsz róla!
Próbálok tárgyilagos, nem előítéletes lenni egy oldalra sem.
Azt mondod, hogy mások szerint kihívóan öltözködsz; s felteszem, ez azóta sem változott. Ez az egyik vonulat.
Fontos lenne tudni, hogy konkrétan mi történt. Nyilván az lenne a tuti, ha a szitut teljességgel átélve látnánk, mi volt, de ez lehetetlen, éppen ezért ami bizonyos, hogy fontos lenne tudni, hogy ténylegesen mi volt. Ez azért fontos, mert a szavak mögé sokan sok dolgot képzelnek, ami persze vagy igaz vagy nem.
Kellene hallani a másik felet is, hisz csak egyik oldalt hallva nem lehet racionális állást foglalni.
Ha most az előzményektől eltekintünk, akkor két vonulat van: egyrészt az, konkrétan mi történt, másrészt pedig az, lelkileg ez hogy hat rád.
A kérdésedre válaszolva is fontos, hogy mik a tényleges dolgok, hisz ha ebből lesz valami, ugyanezek a felvetések fel fognak jönni, amit én is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!