Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek kellene szólnom a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kellene szólnom a zaklatásról?

Figyelt kérdés

hétvégén történt és azóta teljesen magam alatt vagyok. suliba sem mentem, úgy csinálok mint aki beteg :(

Nővérem férje tette, hétvégén egy házibuliban voltam és nagyon becsíptem, anyáékat nem mertem felhívni hogy jöjjenek értem, így a "sógoromat" hívtam fel. Nagyon jóban vagyunk, máskor is kisegített már ilyen helyzetben. Az autóba beülve kérdezgetett , szinte faggatott hogy mi történt, majd fogdosni kezdett a parkolóban...

2024. jún. 5. 09:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek mondd el, és majd közösen mondjátok el utána a nővérednek is.
2024. jún. 5. 09:38
 2/20 A kérdező kommentje:
félek elmondani bárkinek... bezárkóztam. MI van ha engem fognak hibáztatni? mindig piszkálnak hogy túl kihívóan, kurvásan öltözködöm és baj lesz egyszer. Félek hogy az egész nyaram katasztrófa lesz, büntetés kapok stb.
2024. jún. 5. 09:51
 3/20 anonim ***** válasza:
98%

Akármilyen ruha is volt rajtad, akkor se szabadott volna fogdosnia! Ez nem a te hibád. Különösen undorító, hogy kihasználta, hogy ittál, és ráadásul a testvéred férje.

Ha a szüleid nagyon nem megértőek, akkor beszélj egy jó baráttal. Ha az sincs, akkor keress neten telefonos segélyszolgálatot, akikkel tudsz beszélni. A mi városunkban pl. van direkt fiataloknak szóló lelki segély telefonszolgálat.

2024. jún. 5. 09:54
 4/20 A kérdező kommentje:
nem csak fogdosott. a szüleim rettentően vaskalaposak, apám tanár, anyám pedig önkormányzatnál dolgozik , nagy becsben van tartva , nekik ez szégyen, rajtam vernék le. Keresek neten, köszönöm. Barátnőmnek már elmondtam.
2024. jún. 5. 10:02
 5/20 anonim ***** válasza:
98%
Soha ne hibáztasd magad emiatt és ne is titkold el, mi történt. Mondjanak bármit a szüleid, csesszék meg, ha egy mocskos alakot védenek. Keress egy megbízható felnőttet, aki segít, ha a szüleidre nem számíthatsz.
2024. jún. 5. 10:08
 6/20 anonim ***** válasza:
97%

4: jaj, nagyon sajnálom :( Ha nemcsak fogdosott, akkor mindenképpen kérj segítséget. Én a feljelentésen is elgondolkodnék.

És tényleg nem te tehetsz róla!

2024. jún. 5. 10:50
 7/20 anonim ***** válasza:
24%
Kamu a kerdes…. Kifogasokat irja csak folyamatosan a megoldasokra
2024. jún. 5. 11:48
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha anyud kormányszervnél van csendesen el tudja intézni az illető sorsát úgy hogy senki se tudja meg
2024. jún. 5. 12:27
 9/20 anonim ***** válasza:
54%

Próbálok tárgyilagos, nem előítéletes lenni egy oldalra sem.

Azt mondod, hogy mások szerint kihívóan öltözködsz; s felteszem, ez azóta sem változott. Ez az egyik vonulat.

Fontos lenne tudni, hogy konkrétan mi történt. Nyilván az lenne a tuti, ha a szitut teljességgel átélve látnánk, mi volt, de ez lehetetlen, éppen ezért ami bizonyos, hogy fontos lenne tudni, hogy ténylegesen mi volt. Ez azért fontos, mert a szavak mögé sokan sok dolgot képzelnek, ami persze vagy igaz vagy nem.

Kellene hallani a másik felet is, hisz csak egyik oldalt hallva nem lehet racionális állást foglalni.

Ha most az előzményektől eltekintünk, akkor két vonulat van: egyrészt az, konkrétan mi történt, másrészt pedig az, lelkileg ez hogy hat rád.

A kérdésedre válaszolva is fontos, hogy mik a tényleges dolgok, hisz ha ebből lesz valami, ugyanezek a felvetések fel fognak jönni, amit én is írtam.

2024. jún. 5. 14:24
 10/20 A kérdező kommentje:
#9-, ha érdekel leírom pm ben, írj nekem. De itt nem teregetem ki a részleteket. Köszönöm a megértést :)
2024. jún. 5. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!