Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem nála vagy inkább hagyjam ?
Figyelt kérdés
közel 2 hete beszélgetek egy sráccal, és nagyon megkedveltem, sok közös van bennünk, és jól tudunk kommunikálni is. viszont van egy kis bökkenő, bejelöltük egymást tiktokon és a legtöbb repost-ja az exével kapcsolatos. nem tudom pontosan mi történt köztük, és mikor mentek szét, mivel még egyszer sem hozta fel, de nagyon szerethette. szerintetek megéri így ebbe belevágni ? kicsit félek, hogy engem csak egy b opciónak tekint és dobni fog, ha a lány visszajön. :/2024. jún. 3. 11:13
1/9 anonim válasza:
Mivel nincs TikTokom és nem tudom mi az a repost, ezért nem tudok erre mit mondani.
2/9 anonim válasza:
Szerintem B opcióként tekint rád :((
3/9 A kérdező kommentje:
#1 a lényeg az, hogy nagyon úgy tűnik még mindig hiányolja az exét.
2024. jún. 3. 12:05
4/9 anonim válasza:
Lehet pont te leszel neki a megváltás.
5/9 anonim válasza:
Attól, hogy megemlíti, hogy van egy előző kapcsolata, aki hiányzik egyáltalán nem kell ilyenre gondolni, menj bele nyugodtan.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 nem is ez a probléma, nekem is 4 hónapja lett vége (bár az nem volt annyira komoly), de én már túl vagyok azon a srácon. én tényleg csak attól parázok, hogy vissza fog menni ha a csaj meggondolja magát.
2024. jún. 3. 21:05
7/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy visszamenne. Először legyetek együtt utána ráérsz ezen aggódni.
8/9 Senior Séf válasza:
Kétféle ember van; az egyiknek sikerül, a másik feladja.
9/9 anonim válasza:
Ne add fel! Beszélgess vele, kérdezd meg mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!