Van erre esélyem vagy inkább hagyjam?
Szóval 1.2-1.3 millióm lesz, és olyan "terepjárót" szeretnek ami elboldogul enyhébb terepen, de persze az országúton is használható.
Van esélyem ennyiért ilyen autót találni, vagy csak valami városi kisautót tudok beszerezni ennyiért?
Nincs igazándiból semmi nagy elvárásom, annyit szerettem volna esetleg, hogy a sebességváltó automata legyen, mivel ez egy elég nagy kényelmi funkció.
Köszönöm előre is aki segiteni próbál!
Egy haveromnak 2006-os Jeep Grand Cherokee van, automata váltós, na az nekem is nagyon tetszik.
Nem tűnik annyira kemény terepjárónak, de elmegy a mezőn, nem ragad bele a sárba, a patakon is simán átmegy vele, ilyet szeretnék én is csak az már egyel komolyabb árkategória sajnos..
a kettes képpel mi az elképzelésed? :)
ezek szerintem olyan utak, ahol még az összekrékhajtás sem nagyon kell. (nagy sárban más) Emelt hasmagasság és jó gumik elegendőek. Ennyi pénzből simán lehet venni értelmes autót. Vagy vegyél egy jó Subarut, annak sem kottyannak meg ezek az utak.
Értem, koszi az eddigi válaszokat.
Arra meg kíváncsi lennek, hogy mi a véleményetek, hogy mennyire jó ötlet 2006-nal régebbi autót venni (ugye az 10 évnél öregebb) mondjuk 2003-2006 közötti?Mennyire baj az, hogy ennyire "öreg" az autó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!