Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjék el valakit ?
Figyelt kérdés
Ezt a lányt nem rég ismertem meg de idősebb és úgy éreztem meg van a kémia de ő elbalag a sulinkból nem sokára és nekem esélyem se lesz valami tipp hogy ne gondoljak rá mindig anélkül hogy valamikor odamenék hozzá és beégetném magammáj. 26. 22:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem inkább égesd be magad, minthogy egy életen át azon rágódj, hogy "mi lett volna, ha megpróbálod". Ha úgyis elmegy, akkor utána már nem lesz ciki, mert nem fogsz vele találkozni. Meg most még nagyon fiatal vagy, mire felnőtt leszel, úgyis elfelejtik a többiek, ha egyáltalán megtudják, de te nem fogod elfelejteni, ha nem próbálod meg. Valami ürüggyel szólítsd meg, de ha ilyen nincs, akkor megmondhatod neki, hogy tetszik neked, és szeretnéd tartani vele a kapcsolatot akkor is, amikor már nem lesz a sulidban.
2/7 anonim válasza:
Ha megvan neked valamilyen elérhetősége, hívd el nyáron valahová. Ha kioffolna, az se nagy baj, nem látod többet a suliban.
3/7 anonim válasza:
Vagy csinálsz valamit vagy ezen gondolkodhatsz hosszú ideig. Ha meg beégsz akkor elfoglalod magad mással vagy keresel új nőt, csak ne legyél nokedli!
4/7 anonim válasza:
Nem feltétlen kell elengedni, szeritem próbáld meg.
7/7 anonim válasza:
Vagy valami ürüggyel megkeresed, csak hogy legyen alkalom beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!