Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasság mennyire kompenzálja a ronda arcot egy fiúnál?
Kapcsolatok terén nincs problémám. Vannak jó belső tulajdonságaim amik általában szimpatikusak az embereknek. Inkább ezt a jó első benyomást hiányolom,hogy mikor befordul egy idegen a sarkon és meglát ,akkor az jöjjön le neki hogy milyen szimpatikus srác. Ez rengeteg kaput kinyitna úgy gondolom.
Vagy ezt el kell fogadni hogy nem mindenki lehet ilyen, még akkor sem ha nagyon akarja? Tudom közrejátszik az is hogy mennyire vagy megbarátkozva magaddal, de szerintem ez egy ilyen szituációban még nem jön le. Azért nem kell arra gondolni ,hogy mikor valaki rámnézt összekuporodok a földön és halottnak tettetem magam, sokan így vizuáltak a válaszolók közül szerintem.
Arc egy férfinál nem olyan lényeges. Az sem baj, ha karakteres.
Magasság viszont elsődleges.
Nézd meg Adam Drivert. Magas, vékony, nem szép arcú és a csajok rá vannak indulva.
Kérdező, miből gondolod, hogy nem vagy szimpatikus az embereknek vagy nem jöhetsz be a nőknek?
Ha tényleg jól öltözködsz, adsz a hajadra, bőrápolásra, szálkásan izmos vagy, igényes a beszéded (a helyesírásod pl. tök jó, ez is számít, hidd el), modorod, már ezerszer többet felmutattál nagyon sok pasinál és sajnos nem csak az idősebb korosztályból.
Egyrészt nem hiszem, hogy olyan ronda lenne az arcod, úgyhogy ez nem baj, csak engedd el magad, erőltetetten nem lehetsz laza.
Másrészt szerintem a magasság nem kompenzál semmit, de, mondom, ez nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!