Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még nimfomán lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még nimfomán lányok?

Figyelt kérdés

Van aki tényleg annyira érzi a dolgokat, hogy nem tudja magát turtoztetni vagy éppen csak nehezen?

Ez mennyire befolyásol titeket az életben?

2024. ápr. 22. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Vannak, és szeretnélek tájékoztatni, hogy ez egy nagyon komoly betegség, nem sok öröm van benne.
2024. ápr. 22. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Engem is érdekelne ilyen lány amúgy, kapcsolat céljára nem, de szívesen beszélgetnék egyszer egy ilyen lánnyal kíváncsiságból.
2024. ápr. 22. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, de kevesen.
2024. ápr. 22. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Még az enyhébben magas libidó is káros tud lenni. Ez nem az élvezetről szól, hanem a kényszeres cselekedet. A nimfománia még rosszabb lehet.
2024. ápr. 22. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Én ezt csak akkor hinném el, ha személyesen összehozna az élet egy ilyennel. :D
2024. ápr. 23. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idegi rendellenesség, így mindig voltak és lesznek is. De elég kellemetlen. Nagyon megnehezíti a sima hétköznapokat, nem kell piedesztára emelni, ha valakinek "nagy az étvágya", mert kényszerből teszi. Mint a Tourett szindróma.
2024. ápr. 23. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz az egész, főleg ha olyan személyiség társul mellé, mint jómagam, akiben van tartás.

Emellett ezt az említett témát szerelem nélkül inkább elvetem.

Ismét túlzásba vittem a maszturbálást és élvezés helyett vért takarítottam.

Intim pihentetéssel pedig még kegyetlenebb...

Sok átlagos ember mindezt soha se fogja megérteni, csak felszínesek. Azt hiszik csak a szexről és annak köröméről szól az egész... A gyötrelmet, vívódást, mindennapi küzdelmet stb-t sose fogják fel. Ezért is offolom az átlagos embereket.

2024. jún. 20. 21:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt hogy érted hogy vért takarítottál?

Addig nyomtad vagy olyan sokáig csináltad hogy kidorzsolodtel vagy éppen olyan erősen?

Ilyenkor nem kapcsol be egy védelmi mechanizmus az agyban, hogy vigyázni kéne?

olyan érzés mint mikor viszket valamid, mondjuk egy szúnyog csípés és addig vakarod, amíg már dől belőle a vér?

2024. jún. 23. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!