Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelenthet fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet fiúk?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, és észre vettem hogy mindig a lábamat nézi, főleg a ha szoknya van rajtam. Vékony testalkatú vagyok, és volt, hogy rajtakaptam

ápr. 3. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Vicces, hogy próbálsz oktatni, mégis te is sok hülyeséget kérdezel másoktól. Nem árt rendet rakni magadban, mielőtt beszólsz másnak"

Kiszólt a gödörből a lyuk. Drága édes gyerekem, te vagy az egyedüli akinek eképpen kéne eljárnia! Nem áll jól amikor a hülye oktat másokat. Feltettél egy olyan kérdést amire egy 13- 14 éves srác vagy lány is tud válaszolni, csak te vagy ilyen klinikai eset, hogy nem jutottál el még arra a szintre, hogy rájöjj egy férfi megnéz egy nőt és annak a testét.

Feltettél egy kérdést ami annyira egyértelmű, hogy annál könnyebb már csak a légzés lehetne. Utána meg meg vagy lepődve, hogy miért így reagálnak az emberek. Senki sem akart neked beszólni, csak ehhez is annyira kevés vagy ott fejben, hogy ez sem tudatosult benned. Írjál ki erről is egy kérdést, hogy "miért bántanak engem gyakorin az emberek" !

ápr. 5. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező az IQ szinted egyenlő a nullával
ápr. 5. 17:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a részletes kifejtést :D
ápr. 6. 00:36
 14/14 anonim ***** válasza:
🤦🏽 ah kajak ilyenkor nem banom hogy 10 oraban dolgozok es kevesebbet netezek
ápr. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!