Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú majdnem minden nap beszél egy lánnyal, az jelentheti, hogy akar valamit?
Őszintén nem tudok kiigazodni rajta. Nagyon ritka kivétellel minden nem beszélünk. Van, amikor hosszab és komolyabb beszélgetéseink vannak, néha csak rövidek. Viszont nem tudom, hogy ez nála mit jelent. Barátok vagyunk, de azért nem annyira régóta és soha nem volt kimondva. Ráadásul nagyon régóta ismerem már, de igazán közel nem kerültünk egymáshoz nagyon sokáig (mármint baráti értelemben). Ha magamból indulok ki, én nem beszélek a barátaimmal minden nap. Ez alól talán kivétel a legjobb barátnőm, de még velem sem így van meg a mindennapos kommunikáció, ahogy vele. Egyébként eleinte csak szivatásból állt a mi barátságunk, aztán jobban megnyílt ő is és én is. Mások boronáltak minket össze először, emiatt gondolkodtam el rajta, hogy vajon mit jelenthet ez nála. Nálam időközben több lett.
Tudom, hogy mindenki más és nincs erre jó válasz. Igazából csak az érdekelne, hogy a fiúknál mennyire jellemző, hogy esetleg tényleg csak barát egy lány, akivel minden nap beszélnek. És nem csak én keresem, ezt is fontos leszögezni.
Elég ritkán van esélyünk találkozni, bonyolult, hogy miért. Ami a kedvességet illeti, konkrétan állandóan beszólogatunk egymásnak. Ezeket viccnek szánja, meg nyilván én is, pontosan tudjuk mindketten, de a kedvességtől messze áll. Persze ez nekem egyáltalán nem baj, sőt.
Viszont nem viselkedik velem másképp mások előtt sem , ha erre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!