Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek, hogy törték össze a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek, hogy törték össze a szívét?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azért csináltam, hogy aki szeretné az kisírhatja magát, elmondja embereknek, akinek így könnyebb. Légyszi senkit ne bántsatok meg, legyetek kedvesek és megértőek. Köszi mindenkinek 😊
2024. ápr. 2. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Folyamatosan bántalmazott verbálisan, konfliktust generált a semmiből és szexuálisan abuzált.
2024. ápr. 3. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy adta jeleket, hogy bejövök, aztán kiderült, hogy játszadozott, jó érzés volt neki, hogy bejön nekem...
2024. ápr. 3. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én naiv, barátnője volt a fiúnak. De nekem már előtte is tetszett :D. Majd egy fél év múlva elkezdtünk aktívan beszélgetni, segített túllendülni a nehézségeimen, én is segítettem neki (semmi szexuális tartalom, nem csalta meg velem a barátnőjét, a legdrasztikusabb dolog ami történt köztünk, hogy megölelt és beszívezte pár üzenetemet, hűű :D), majd miután nyáron szakított a csajával, fogta magát, és egyszerűen.. lelépett.

Beszélünk, meg minden, de ugyanúgy vagyunk mint amikor nem beszélgettünk még nyíltan :D. Hát.. fekália volt a helyzet.

Dee, azóta megkedveltem a legjobb haverját, úgyhogy megyek, és felkészítem magam a következő szívtörésre :D. Ugyanúgy játszik velem, csak ő kizárólag személyesen... Egy élmény...

2024. ápr. 3. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Hónapokon át elhitette velem, hogy én vagyok az, aki kell neki kiderült, hogy csak egy B opció voltam, és amikor megunt már csak udvariasságból írt vissza, majd pedig leignorált.
2024. ápr. 4. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Hazudott. Elhitette velem, hogy lehet valami a dologból majd megtudtam, hogy egy másik barátnőmnek is kertel. Nem sokkal később kiderült, hogy egyidejűleg barátnője is volt. Tervben volt, hogy szólunk a lánynak a dologról, de végül valamiért nem tettük meg, azóta sem tudjuk mi van vele/velük.

Régen történt már, de arra nagyon emlékszem mennyire rosszul esett.

2024. ápr. 8. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!