Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg egy lánynak akivel sokat beszélgetek hogy nem akarok semmit se vele? Még barátilag se akarok talizni.

Figyelt kérdés

Tudom hogy eléggé magányos mostanság, és azt is tudom hogy engem nagyon kedvel, akárhogy is, tökmindegy szinte. Nem akarom megbántani, sehogy se.

És napi szinten beszélünk elég sokat, vagyis eddig beszéltünk, de én már nem akarok semmit tőle.

márc. 25. 17:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Őszintén mond el neki a dolgot. Sajnos bárhogy fogalmazod meg neki, meg fog bántódni. Ezt nem lehet elkerülni, viszont azt tudod befolyásolni, hogy mennyire bántódik meg.

Írok egy példát: te melyik orvostól fogadnád jobban a hírt? Figyeld meg, hogy mi a különbség a kettő között, és ennek megfelelően próbáld megfogalmazni a mondanivalódat.

Dr. A.

Sajnálom, hogy ezt kell önnel közölnöm, de öncukorbeteg. A mostani labor leletek ezt igazolták . Talán tudja, hogy ez egy életveszélyes kórkép, amely súlyos szövődményekkel – amputációval és vaksággal – járhat. Haladéktalanul változtatni kell az életmódján: a táplálkozásán, a testmozgás mértékén stb. Igazán őszintén sajnálom, de így állunk.

Dr. B.

Oké, ön egészséges, csak a vércukor-szintje tér el az átlagtól.Örülök, hogy még idejében sikerült elcsípnünk ezt a dolgot.Tömérdek sorstársa van szerte a világon, akik diabéteszben szenvednek, ez rá az orvosi szakkifejezés. A jó hír az,hogy ez az állapot teljesen kordában tartható, és helyesen alkalmazott kontroll mellett alig tud majd róla. Valójában úgy néz ki, hogy már egy ideje hat ez önre.Meglátja, hogy egészséges étrend és kellő testmozgás mellett mennyivel jobb formába hozhatja magát.

márc. 26. 22:12
 12/12 anonim válasza:

"Kedves [Lány neve],

Szeretném őszintén megosztani veled néhány gondolatomat. Nagyon értékelem az időt, amit együtt töltünk, és élvezem a beszélgetéseinket. Azonban úgy érzem, fontosnak tartom tisztázni, hogy jelenleg nem vagyok készen semmiféle romantikus kapcsolatra vagy randizásra. Sőt, még barátilag sem érzem, hogy találkozni szeretnék.

Nagyon fontosnak tartom a barátságunkat, és remélem, hogy ezt továbbra is folytathatjuk. De szeretném, ha tudnád, hogy a jelenlegi időszakban nem keresem az új kapcsolatokat.

Remélem, megérted a helyzetemet, és értékeled az őszinteségemet. Ha bármi kérdésed vagy aggályod van, nyugodtan beszélj velem róla.

Én így fogalmaznék ha a baratnommel kellenne ezt csinalni. (lány vagyok o meg a BFFm)

márc. 28. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!