Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol tudnék barátilag ismerkedn...

Hol tudnék barátilag ismerkedni nőkkel? 34f

Figyelt kérdés

Hosszútávú kapcsolatom van (10év), de mégis úgy érzem, szeretnék egy baráti kapcsolatot, beszélgetést valakivel. Tudom, hogy ezt sokan elítélik, csak barátkozni szeretnék.

Érdekelne olyan weboldal, ahol ez lehetséges.

2022. dec. 7. 09:22
 1/6 anonim válasza:
Akár itt is, csak tedd a kérdésed az ismerkedés kategóriába.
2022. dec. 7. 09:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést át tudom rakni? Bocs, nem ismerem itt a dolgokat.
2022. dec. 7. 09:27
 3/6 anonim válasza:

Nos, az első lépés az lenne ha az ismerkedés és azon belül a barátkeresés topikba lenne a kérdésed mert így, a felnőtt párkapcsolatok menüben nagyon félreérthető.

Másfelől. Én azt tapasztaltam, hogy az internetes barátkeresés nem egyszerű. Egy-egy discord csoporttal lehet szerencséd ha kisebb a közösség, de igazi barátság leginkább akkor tud kialakulni ha valami közös pontotok van eleve (pl. egy helyen tanultok, dolgoztok, sportoltok, ugyanoda jártok könyvtárba, ilyensmi)

2022. dec. 7. 09:27
 4/6 anonim válasza:

2. Jeleztem a moderátoroknak. A kérdés jobb alsó sarkában van egy felkiáltójel (saját kérdésednél nem), ott kell jelölni. Ha nem teszik át, akkor írj majd oda, ahogy a hármas is javasolta.

1.

2022. dec. 7. 09:32
 5/6 anonim válasza:
Nekem írhatsz, hátha van valami közös kapcsolódási pont, de több körülményből adódóan nálam főleg online beszélgetés/barátkozás játszik csak.
2022. dec. 7. 10:23
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Nekem is írhatsz. 26/L 😊

2022. dec. 7. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!