Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI lenne a helyes?
Megismertem egy lányt, nem tudom mikor. 1-2 hete. És megbeszéltük hogy nem akarunk kapcsolatot mert pár hónapja szakítottunk stb. A lány se akar azt mondta stb. Szóval minden teljesen normálisnak mondható, de aztán a lány kicsit elkezdett ilyen pick me-ként viselkedni és nagyon sokat dicsér és még sok félreérthető dolgot is mond. (Szexuálisan) de nagyon sokszor, és le sem tagadja.
Most akkor csak annyit akar hogy dugjam meg? Azt is mondta hogy ő nagyon kötődő típus, és én azt nem akarom. Vagy egyszerűen írjak rá random hogy hagyjuk az egész beszélgetést?
Mert ne kostolgathatna,ha bejossz neki?
Honnan tudod,h tenyleg nem az az izlese,amit kommunikal magarol? Vannak tenylegesen fius erdeklodesu lanyok,amit kivulrol meg nem mondanal.
Miert ne szexelhetnel vele,ha bejottok egymasnak? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!