Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amint egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amint egy srác ráébred arra hogy mekkora a vonzóereje, máris elszáll magától?

Figyelt kérdés

Több olyan fiút is ismerek aki mostmár tisztában van vele hogy jól néz ki. És ilyenkor fokozatosan kezd eltűnni a kedvességük, őszinteségük.

Van egy srác aki nagyon tetszett, de szerintem ő is most jött rá hogy eléggé népszerű a lányok körében. Azóta abszolút nem tetszik, a viselkedése sem olyan mint régen. Csak hülyül a lányokkal, szédíti őket. Egyre nagyobb az egója. Pedig régen annyira tetszett a jelleme 😔

Szerintem egyenesen szomorú, hogy a helyes és kedves fiúk "így vesznek kárba"

Lányok ti tapasztaltatok hasonlót?

Fiúk miért van ez? Mire jó?

2023. jan. 23. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem jó semmire, keress normálisat, ilyenekre kár időt fecsérelni 🙂.
2023. jan. 23. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az is könnyen meg lehet, hogy legbelül még mindig ugyanolyan, csak mások előtt máshogy viselkedik. Szerintem fontos, hogy ilyen cselekedeteken kívül látsz-e benne komolyságot és hitelességet
2023. jan. 23. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Mert a kedvesség és őszinteség lehet nem volt sosem őszinte, csak manipulációs eszköz, mivel úgy érezte, így tudta elérni a célját.
2023. jan. 23. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Aki ilyen lesz, az sosem volt őszintén kedves, max tettete, mert azt hitte nem tud másképp érvényesülni. Aki kedves, az akkor is az marad, ha sikeresesz.

Szerencsére nekem van több helyes és kedves fiú isnerősöm, akik sosem viselkednének így.

2023. jan. 24. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A hatalom könnyen megrészegít sokakat, és gyarlók vagyunk mindahányan... plusz valakinél ez egy nárcisztikus önjutalmazás, hogy majd most csodálni fogja mindenki őket.
2023. jan. 24. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:

"miért van ez? Mire jó?"

Arra jó, hogy mindig lehessen valakijük a kirakatban... De felejtősek az ilyenek.

2023. febr. 11. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!