Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom furcsa dolgokat kérdez tőlem. Miért érdeklik ezek?
Szerintem normális, ha ezek érdeklik. Ha kínosnak érzed ezekről beszélni, akkor beszéljetek arról, hogy ez neked kínos. Ha normális, biztosan meg fogja érteni! Utána meg valószínű figyelni fog erre, és lehet te is megnyílsz majd.
Egyébként jellemző, hogy egy fiút minden érdekel, ha megismer egy szimpatikus lányt. Tényleg minden, amit csak megtudhat, azt meg akarja tudni.
Szerintem mindennek az alapja a kommunikáció.
Nálunk is az a helyzet, hogy én jóval lazábban kezelem ezeket a dolgokat (igaz, némileg idősebb is vagyok), én szívesen beszélgetnék szexuális témákról is, de neki egyelőre még a csók is túl meredek. De semmi baj nincs ezzel, elmondta, hogy neki ez túl sok lenne, így ameddig elő nem hozakodik vele, addig hanyagoljuk ezt a témát. Szerintem ez értelmes körökben így működik. Ő elmondta, hogy neki ez kellemetlen lenne egyelőre, én meg megértettem, és elfogadom. Egy kapcsolat alapvető építőelemei közé tartozik a kommunikáció és az elfogadás.
A probléma akkor van, ha ő ezt erőlteti. Annak ellenére is, hogy te megmondod, hogy téged ez zavar. Akkor érdemes elgondolkodni, hogy tényleg vele akarsz-e lenni, mert esélyes, hogy csak szexre megy ki a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!