Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akarok egy lánnyal összejönni akivel kavartam de ő hajlamos bántani magát ez miatt?
Sziasztok! van egy lány osztálytársam akivel kavartam 9. osztályban szerelmes voltam belé de hirtelen egyik napról a másikra talált valaki mást és engem eldobott, miután szakított az akkori exevel megint rám irt hogy sajnálja a dolgot megint kavartunk és ugyan ez megtörtént eldobott, elég hülye voltam hogy visszafogadtam, de most novemberbe szakított a barátjával akivel sokáig együtt volt és elkezdtünk kavarni de most egy pár honapja rá jöttem hogy én ezt nem akarom így mert nagyon sokszor átvert és fájdalmat okozott nekem (úgymond észhez tértem) de nem tudom hogy koptassam? le már volt mikor próbáltam akkor öngyilkossággal fenyegetőzött meg hogy bántani fogja magát, képes rá mert már volt nyoma
hogy bántotta magát, valaki kérlek segítsen ki ebből a helyzetből, tanácstalan vagyok.Hogy jöhetek ki ebből a dologból úgy hogy ne bántsa magát. Ő sokkal kegyetlenebb volt velem mégse zsaroltam érzelmileg
Nem a te felelősséged az ő lelki nyomora.
"mikor próbáltam akkor öngyilkossággal fenyegetőzött meg hogy bántani fogja magát"
Ez tisztán érzelmi zsarolás, nagyon aljas dolog tőle.
Nem te vagy az oka!
Alapból pszichésen beteg, és nem tudja kezelni a kudarcait. A szülők feladata, hogy kivizsgáltassák.
Minél távolabb tőle!
Nem miattad fogja bántani magát. Ha tényleg annyira súlyos eset, szólj a szüleinek, vagy valakinek a suliban.
Olyan segítségre lehet szüksége, ami magasan túlmegy azon, amit te tudnál adni, plusz nem is a te felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!