Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel éri meg jobban?
Figyelt kérdés
17L vagyok, Badoon beszélek 2 sráccal, az egyik 28 éves kőműves, a másik 32 éve informatikus.2024. márc. 19. 17:30
11/20 anonim válasza:
Mégis mire éri meg jobban?
Elrabolni, vagy mi?
12/20 anonim válasza:
13/20 anonim válasza:
Anyagi háttér alapján akarod eldönteni, hogy melyiket akarod választani?Ráadásul szinte még gyerek vagy hozzájuk. Mi lesz ezzel a világgal...
14/20 anonim válasza:
Mi az, hogy megéri?
Miért, meg akarod őket venni, vagy nem értem a kérdés eképpen történő megfogalmazását...
Még gyerek vagy, miért kezdene veled komoly kapcsolatra egy felnőtt férfi? Vagyi minek kell megérnie?
15/20 anonim válasza:
Tehát egyik se tetszik eléggé. Minek választani, ha egyik se jobb a másiknál?
17/20 anonim válasza:
32 éve informatikus?
mivel ez diplomához kötött, diploma meg érettségihez így az emberünk 18+4+32=54 éves alsó hangon. biztos, hogy 17 ként tőle akarsz valamit?
18/20 anonim válasza:
Ezek már nem srácok hanem férfiak.🤣🤣
19/20 anonim válasza:
37 f bp tőzsdezek bprol , irj draga
20/20 anonim válasza:
Miért a foglalkozása alapján akarod eldönteni melyikkel jársz?
Szerintem egyikkel sem érdemes a 28 éves is 9 ével idősebb már az is sok korkülömbség nem hogy a 15.Inkább keress egy harmadikat a saját korosztályodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!