Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom időt kért akkor melyikkel járok jobban?
Szünetet akar tartani (miattam), azt mondta nyugalmat akar egy kicsit de fogunk beszélni de nyugalom kell neki egy kicsit.
Biztos vagyok benne, hogy vissza fog jönni, de minnél hamarabb szeretném.
Szerinetek azzal érem el hogy hamar vissz jöjjön, hogy adok neki időt, nem keresem, békén hagyom?
Vagy azzal ha azért keresem és éreztetem vele hogy mindenképp vissza szeretném kapni?
Sokan mondták azt, hogy ha tényleg hagyom akkor hamarabb vissza fog jönni. Ez szerintetek általában igaz?
Idő kérés == szakítás.
Még ha vissza is térne, semmi értelme visszaengedni. Próbálj a fejeddel gondolkozni.
Ismerem nagyon és biztosan vissza fog jönni. De én ezt minnél hamarabb szeretném.
Azt mondták ha nem zaklatom és látja nélküle is megvagyok akkor hamarabb vissza jön
Ne haragudjatok de fogalmatok nincs miben hibáztam és mekkorát, őt sem ti ismeritek hanem én. És nem az volt a kérdés mennyire naív vagyok hogy elhiszem hogy csak idő kell neki.
Nyilván ha össze jön mással idő közben, nem leszek annyira hülye hogy azok után is vissza fogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!