Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, ha a fiútok éjjel női hálóingben és kontyban aludna?
-"Apa", mutass egy képet a nagypapáról!
-Tessék "fiam".
Hát érdekes a kérdés...
Még a konty annyira nem is gáz, van egy kollégám, akinek egy időben hosszú haja volt és ő sokszor összefogta a haját valami férfi konty-szerűben. Igazából jól állt neki, meg valamit kell is vele kezdeni, ha nem akarja kibontva hagyni - lófarokba mégse foghatja, az tényleg botrányul nézne ki 🙃
Viszont a hálóing, na az más kérdés... én értem, hogy kényelmes (bár én személy szerint nőként sem szeretem), és múltkor láttam, hogy az egyik ruhaüzlet férfi hálóingeket is reklámoz, de szerintem elég fura. Lehet ha ez 100 éve megszokott lett volna, akkor most sem verné ki a biztosítékot, viszont ezek nem féfias ruhadarabok, ahogy pl egy szoknya sem. Ezért is kaptál 30+ ugyanolyan választ. Persze, lehet találnál olyan lányt, akit ez nem zavar, de többségében szerintem megkérdőjeleznék a nemi identitásodat. (Már a fülbevaló sem segít ezen túlzottan, persze van, akinek az is bejön)
Azt nem tudom, hogy jutott eszedbe, hogy női hálóingben aludj, de lehet szerencsésebb lenne leváltani valami lazább pizsamára, az is simán lehet kényelmes viselet éjszakára (vagy akár egy laza boxer+póló kombó) és azzal már egész máshogy hat a hajviselet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!