Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, ha a fiútok éjjel női hálóingben és kontyban aludna?
Figyelt kérdés
márc. 17. 20:28
21/45 A kérdező kommentje:
Borotválom is magam és mindkét fülem ki van fúrva.
márc. 17. 21:46
23/45 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem, eddig csak lányokkal voltam.
márc. 17. 22:02
24/45 anonim válasza:
#23 Már meg ne haragudj, de ilyen baromság után, mint amiről a kérdésed szól, nem lepődök meg, hogy csak voltál lányokkal, nem pedig vagy. Egy normális csaj nem akar agybeteg barátot.
25/45 anonim válasza:
Ha ilyen nyomi lenne a pasim akinek ilyen hajlamai vannak inkább röhögve kiugranák az ablakon.
27/45 anonim válasza:
Csodálkoznék, hogy kontyot tudott kötni a 3 centis hajából, hiszen én sem tudok az állig érőből.
28/45 A kérdező kommentje:
Jelenleg lapockáig érő göndör hajam van.
márc. 18. 06:24
29/45 anonim válasza:
És most mit akarsz Kérdező, hogy mosolyogjunk ilyeneken és bólogassunk, hogy jah ez tök jó és egészséges? Szerintem keress fel valami orvost mert aki ilyeneket csinál annak valami mentális baja van!
30/45 AnonimLuzer válasza:
Nem lepodnek meg, azon sem ha kijelentene hogy amúgy o femboy. Bar szeret engem ilyenekkel basztatni tudom hogy nem gondolja komolyan. De azert kirohognem x))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!