Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban van valaki innen?
Én is távkapcsolatban vagyok. A barátnőmmel Olaszországban találkoztunk egy hotelben. Mindketten egy légitársaságnak dolgozunk és épp a 2 járat közötti pihenőnket töltöttük. Kollégákkal a hotel tetején lévő teraszon iszogattunk, amikor egy másik légitársaságtól jött fel 2 csaj és becsatlakoztak hozzánk. Az egyikkel jól mentek a dolgok, hamar közelebb kerültünk egymáshoz. Aznap este együtt is aludtunk, meg khmmm...
Másnap délután mindketten elmentünk dolgozni. Ez már 2 éve történt és elég ritkán tudtunk találkozni. Kb fél évente 1x. Most úgy néz ki, hogy átjön hozzánk repülni és így hozzám tud költözni. Már nagyon várjuk mindketten.
A leányzó japán és 26 éves.
Nem.
Egyszer próbáltam, de az nem volt kapcsolat.
covidos időben cseteltünk, akkor még volt barátja. Akkor mág csak barátilag, de volt hogy flörtölt. Aztán 2022-ben januárban szakított vele és én tartottam még a baráti távolságot, majd júliusban kérdeztem, hogy még akar-e találkozni.
És akart, odautaztam hozzá Lengyelországba. Azóta évente találkoztunk, nem vagyok elégedve a helyzettel. Szerintem ő nem tesz bele elég energiát és inkább rajta múlik. (eddig mindig én mentem el hozzá)
Ha minden igaz, most végre ő fog meglátogatni engem, talán májusban, de legkésőbb nyáron.
Utoljára idén februárba utaztam hozzá, és ha minden jól megy, már gyakrabban találkozunk.
Írtam ki ide kérdést a távkapcsolatom miatt, ha akarod be tehetem a linket, privátban is rám írhatsz. Majd válaszolok ha online vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!