Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nekem kellene rosszul érezni magamat?
Figyelt kérdés
Párom Gyulán lakik én Győrben, szóval távkapcsolat.
Igyekszem a hétvégéimet náluk tölteni (ő nagyon ritkán jön)
Ma csak annyit írt: utál
Az ok egyszerű mert hajnalok hajnalán nem utaztam át az országot (nincs jogsim, kocsim) és adtam neki májusfát.
Szóltam előre, hogy nem fogom tudni kivitelezni, ajikat szoktam neki adni, lelkileg mindig mellette vagyok.
De mivel nem tudtam májusfát adni ilyen körülmények között ezért utál.
2023. máj. 1. 10:38
2/10 hungarikum_202 válasza:
Na, ezért nem jó a távkapcs.
3/10 anonim válasza:
Ez remélem kamu 😃😃
Az ilyen nem normális
Májusfa?! Minek? Felnyomni magának?🤣
4/10 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne, de sajna nem.
És nem tudok mit kezdeni vele, ha emiatt hisztizik ://
2023. máj. 1. 11:23
5/10 anonim válasza:
#4 De, tudsz, úgy kidobod, mint macskát sz...
6/10 anonim válasza:
Gyerekes. Alkalmatlan (még) egy párkapcsolatra. Távra meg pláne.
Szakíts.
7/10 A kérdező kommentje:
Most stresszes mert jönnek a zh-i, vizsgái, és nem akarom még inkabb terhelni, de ha végzett a mostani félévével akkor leülök vele egy hosszabb beszélgetésre
2023. máj. 1. 12:08
8/10 anonim válasza:
Tehát egyetemistaként még mindig lohol ezen a májusfa szaron? Már bocsánat a kifejezésért, de ez gáz. Szakíts vele, a távkapcsolat amúgy sem rendes kapcsolat és még ráadásul egy jó nagy szívás is.
9/10 anonim válasza:
Jézusom... Kerüld el, jó messzire, ha jót akarsz magadnak.
10/10 anonim válasza:
Egy ilyet felvesznek egyetemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!