Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon komolyan így gondolta vagy csak kamuzott?
Ismerkedtem egy sráccal, akivel egész jól alakultak a dolgok, volt is kettő randink, ahol elvoltunk, mindkettő végén kézenfogva mentünk a buszhoz és csók is volt, nem is egy. Viszont tegnapelőtt benyögte, hogy jelenleg nem áll készen egy kapcsolatra és majd akkor kezdjünk bele, ha mind a ketten készen állunk és nyugodtabb környezetben tudunk belevágni(neki elég zűrös életszakasz következik). Alapjáraton rendes a fiú és ezt is részletesen kifejtette, de nem tudom kamuzott e és hagyjam, vagy megérné kivárni. Nagyon jól éreztem eddig vele magam.
Ez egy kifogás és engem nem lát potencionális párnak vagy valóban így lehet?
Elég érdekes, hogy már 2 randi megvolt, aztán mégse akart elkötelezni.
Szerintem valami miatt kiábrándult belőled, vagy nem jöttél be neki annyira.
Hát akkor innentől már csak annyit kell tenned, hogy megbízol benne 100%-ban és türelmes vagy hozzá. Lesznek olyan időszakok, mikor ezek a dolgok kicsit nehezebben mennek majd, de ha tényleg szeretnél vele lenni és ő is veled, akkor megéri.
Sok sikert nektek!😊 4-es válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!