Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire gáz első csóknak?
17 éves vagyok és még nem volt barátom (tudom hogy fiatal vagyok de én úgy vagyok vele hogy aki nem férjet keres az szívfájdalmat,de tudom hogy az első barátom valószínűleg nem az utolsó lesz =>tehát ilyen téren kicsit jobb mentalitásúnak tartom magam a többi 17 évesnél). Az egyik buliban beszélgettem egy nagyon helyes külföldivel és egyik pillanatban csak lesmárolt. Kérethettem volna magam meg tudom hogy ribiség kicsit, de tényleg nagyon bejött a fiú meg már nagyon vagytam az első csókra
Ez szerintetek mennyire kínos?
Istenem most annyira boldog vagyok
Amúgy ez már egy több hónapos történet csak most jutott eszembe, de egyáltalán nem bántam meg (csak a kicsi én túl sok disney mesét nézett tehát nagyon beleképzeltem az elsőbe a nagy Ő-t😅)
Ez valami gátlástalan fekete migráns volt?
Nem vetek rád követ, fiatal srácként dugtam olyat, hogy nem mondom meg.
De ez csak szex, élvezés.
Afrikai migráns majd jól megver kihasznál, te tudod.
A ribiség nem itt kezdődik, nyugi. Én is 17 voltam amikor először csókolóztam egy buliban egy idegen sráccal. Közben volt aki komolyan tetszett (csak az nem jött össze) és utána majdnem sírtam és kirohantam, mert "jaj mivan ha x meglát és azt gondolja mekkora r*banc vagyok". Pedig belegondolva az osztálytársaim, évfolyamtársaim közül ennyi idősen már lefeküdt egy csomó emberrel, valaki már hármasozott és társai, ez pedig csak egy csók volt. :D
Szóval nyugi, nem vagy ribi. Most 23 vagyok, most már csak jót mosolygok rajta. Jobb lett volna első baráttal valami cuki romantikus? Persze, de ez van, az élet többnyire nem úgy alakul, ahogy eltervezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!