Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szalagavatóra olyan lányt felkérni, akinek barátja van?
Szalagavatós tánc nem úgy szokott működni, hogy akit felkérsz, azzal táncolsz fixen, hanem átrakhatnak másik személyhez. Aki betanítja a táncot, az figyeli kik passzolnak össze a táncra, magasság stb alapján.
Nem szokott alaptalan lenni a felkérés, félreértheti a csaj is a szándékodat, mert azt szokás felkérni, aki tetszik neked, akarsz tőle valamit. Ráadásul pasija is van, te meg csak azért kérnéd fel őt, mert mert vele beszélgetsz néha. Ez így ciki. Én nem tenném a helyedben, de te tudod.
Köszönöm az eddig válaszokat. Én azok alapján amiket eddig hallottam, sztem mi sulinkban nem változtat a párokon az aki tanítja.
Megmondanám a lánynak hogy természetesen csak a táncra kérném fel, és nem akarok tőle többet (bár sztem tudja is).
Nekem volt barátom a szalagavató időpontjában (azóta is együtt vagyunk), de ő nem a sulinkba jár, és nálunk nem táncolhatott külsős, így egyértelmű volt, hogy valamelyik osztálytársammal táncolok, de ő is tudta, hogy van barátom, szóval nem lett belőle semmi gond.
18/L
Én ismertem nagyon szép nőt, de barátja féltékeny, nyomi srác volt.
Nem táncolt, biztos a barátja kérésére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!