Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Ez elvárható kérés?
Beszélek egy lánnyal, egyelőre csak barátilag. A közösségi oldalain nincs kint kép, mert így szereti.
Nekem a lány nem nagyon tetszik, bár jó a kapcsolatom vele és szép is, de engem nem vonz, ennek ellenére ilyen tipikus szép lány kisugárzása és külseje van.
Gyakran említem neki, hogy tegyen ki képet, mert nagyon szép és jó lenne, ha posztolna néha Ő is valamit.
Mindig valamivel kimagyarázza, hogy elromlott a telefon, nincs jól felöltözve, stb. Ha pedig megigéri, hogy fog készíteni egy adott időn belül képet nem teljesíti.
Engem annyira nem zavar, bár kicsit fura. Elvárható ez, hogy tegyen ki egy képet az oldalára? Jogos a részéről, hogy nem erölteti meg magát, hogy akár otthon beöltözzön egy képre?
Várom a véleményeket! [kultúráltan, nem veszekedtünk a témán, szóval a kritika is inkább építő legyen]
Szép estét!
Szerintem ha Ő nem akar kitenni képet magáról az az ő dolga
Az hogy Te mondod neki hogy tegyen fel képet egy dolog de ha nem szeretné akkor tiszteletben kell tartani
Szóval nem jogos az elvárásod pláne hogy ha jól vettem ki a szavaiból mégcsak ismerkedtek
#3 Már barátok vagyunk, több hónapja ismerjük egymást. Egyébként köszönöm a véleményed, mondjuk én sem követelőzök nála, tehát tiszteletben tartom.
#4 azért örülnék, ha lenne kint képe, főleg, hogy szép lány és a ruhái sem rosszak, bár nem öltözik olyan különlegesen, de fotogén. Mivel barátok vagyunk írhatnék neki kommentet, meg hasonlóval kifejezhetném, hogy kedvelem.
#5 nem eröltetem azért. Nem bántom őt, vagy ilyesmi, csaj felvetettem többször.
"#5 nem eröltetem azért. Nem bántom őt, vagy ilyesmi, csaj felvetettem többször."
Ez az erőltetés fogalma. Érezd, hogy sok vagy. Én két ilyen megjegyzés után már nem tartom valakivel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!