Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egyes lányok szerint a fiúk dolga a kezdeményezés, akkor a leszbikus lányok hogy tudnak fiú nélkül kezdeményezni?
Elvileg természetesen a lányok is TUDNAK kezdeményezni, csak az ilyen picsogó valakik - meg a legtöbb fiú - esetében, mint a kérdezö, NEM AKARNAK!
A kezdeményezés a férfias viselkedés része, ha te erre sem vagy képes, akkor nem vesznek férfiszámba!
?
Én nem is akarok ismerkedni lányokkal kapcsolatért
Nem kell fiú a kezdeményezéshez, a hetero lányok is képesek rá, csak több évszázadnyi agymosás áll ennek az útjába, miszerint a nőnek a passzív félnek kell lennie, aki mintegy "eltűri", hogy meghódítsák, mert minden más túl agresszív és közönséges ahhoz, hogy A FÉRFI vonzónak találja.
Ha kicsit szerencsétlenül fogalmazta is meg, értem, mire akar kilyukadni a kérdező. Hogy miért él még mindig ez a "lány nem kezdeményezhet" gyakorlat, amikor itt vannak példának az egynemű párok, ahol az egyiknek mindenképp muszáj, ha akarnak valamit.
14) milyen kis makacsok :D
15) akkor tehát a leszbikus lányok fejlettebbek
Szerintem mar nemtől független a dolo.
Kezdeményezek, ha tetszik az illető, a pasikat meg koptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!