Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnak még a mostani fiatalok úgy igazán flörtölni?
Annyira a digitális világban élnek és minden egyből kell nekik. Tudják mi az a flört? Nem a csücsörítek, kirakom a cicim féle, hanem az amikor a szemével, gesztusaival is tud az ember jeleket adni.
Nem mondom hogy én öreg vagyok, de az biztos hogy az én korosztályomba tartozó pasik pl egy mosollyal is képesek ezer dolgot elmondani. A nők is egy pillantással. A fiatalabbaknál meg azt látom hogy bumm bele.
Látom sokan azt se tudják mi az a flört.
Azt se mondtam h tökéletes volt a generáció meg mindenkinek ment. Annyit mondtam hogy azt látom h minden az interneten zajlik szinte.
Frusztrált meg sztem az aki egy ártatlan kérdésből mindenféle következtetéseket von le meg agresszívan válaszol. Lásd 1es
A flört jellege megváltozott az utóbbi évtizedekben. Mondjuk úgy, a legtöbben hagyományos értelemben véve nem tudnak flörtölni, nem tudják, hogyan kell építeni a kapcsolatot lánnyal.
Más oldalról a nő szerepe is megváltozott. A mai nő már nem az a nő, aki mondjuk 50 éve volt...
Lesarkítva: a férfiak pont annyira tudnak flörtölni, amennyire a nők tudnak a szó konvencionális értelemben nők lenni.
Ezek??? Olvas már ezen az oldalon kérdéseket és válaszokat!
99%-uk nem mer odamenni sehol egy cafathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!