Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell flörtölni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell flörtölni?

Figyelt kérdés
Hát, igazából soha nem tudtam normálisan flörtölni. Volt ugyan már barátnőm, de az utóbbi időben a Tinderes kalandjaim során rájöttem, hogy fogalmam sincsen hogyan kéne flörtölni a lányokkal. Poénkodni tudok, viszonylag sikeresen, de fogalmam sincs mit reagáljak ha a lány mond valami kihívó szöveget például. Olyankor csak leáll az agyam és fogalmam sincs mit válaszoljak rá. Szóval például ilyenkor miket kéne mondani? Meg úgy általában hogyan kell flörtölni?

2022. máj. 30. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
2022. máj. 31. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj valami hasonlóan kihívó szöveggel válaszolni, kontrázz rá. Ezt persze gyakorolni kell, nem fog egyből eszedbe jutni ilyen. De hall egy-egy ilyen után belegondolsz, hogy mit kellett volna mondani előbb utóbb ráérzel majd. Én legalábbis így tanultam.
2022. máj. 31. 08:39
 3/4 szenderke ***** válasza:
100%
Legjobban úgy tudsz flörtölni, ha nem izzadsz rajta. Amikor a lányok valami kihívót mondanak és rágörcsölsz biztos nem jut eszedbe semmi frappáns. Nem kell mindent feltenni arra az egy lányra, akivel éppen beszélgetsz. Nulladik lépésként legyél rendben önmagaddal, legyen valami hobbid, ami önbizalmat ad és legyenek barátaid. Ha stabilan, két lábbal állsz a földön, nem történhet semmi baj egy flörtölős helyzetben, mert ha nem jön össze, nyugodt szívvel vállat vonsz, mert nem ezen múlott az életed. Ha összejön, akkor meg azért, mert nem görcsöltél rá, mert nem múlott rajta semmi.
2022. jún. 1. 11:41
 4/4 szenderke ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Kiegészítés: A flört egy játék. A lényege az, hogy a két fél élvezi és szórakozik, ahogy a barátaiddal is szórakoztok, amikor cukkoljátok egymást. Nem lehet úgy önfeledten fogócskázni, hogy közben attól félsz, hogy ha elkapnak, megvernek. A játékon nem múlik semmi. A flörtön sem. A lényege, hogy abban a pillanatban a két fél jól érezze magát.

2022. jún. 1. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!