Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meztelen képet megéri küldeni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelen képet megéri küldeni?

Figyelt kérdés

Emberek, akik tini korukban küldtek magukról félig, vagy teljesen meztelen képeket ismerősöknek vagy ismeretleneknek, hogy történt? Magabiztos voltál? Voltak következményei? Megbántátok?

FONTOS: nem kérek senkitől üzenetet, képeket pedig ne mellékeljetek, ahogy ne is zaklassátok a többi válaszadót kérlek

2023. dec. 26. 14:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

Lehet hogy elkuldod a legjobb, legmegbizhatobb baratnak. Nem kuldi el senkinek, de ott van meg barmikor a rossz akaro. Pl feloldja a telefonjat titokban es meglatja, aztan lementi maganak. Vagy elhagyja a telefonjat…

Ha nagyon kivancsi a testedre, akkor talalkozzon veled, es dugjatok, azt ennyi

2023. dec. 26. 22:14
 22/26 anonim ***** válasza:
20%
Tedd ki te magad a netre nyilvánosan, és dobj rá neki egy linket. Akkor nincs lehetősége a kép továbbküldésével zsarolni.
2023. dec. 26. 22:24
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Az egyik legnagyobb ostobaság, amit valaki elkövethet.
2023. dec. 26. 22:37
 24/26 anonim ***** válasza:
12%
2023. dec. 26. 22:43
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
Elég gyakran hallani, hogy mennyire sokan visszaélnek ezzel. Ha téged nem zavar, hogy továbbküldik, megosztják és hasonlók, akkor küldjél nyugodtan bárkinek.
2023. dec. 27. 01:29
 26/26 anonim válasza:
63%

Én erotikus,fehérneműs fotózással foglalkozom.

Emiatt nagyon sok privát képet,videót kaptam 18-50 év között.

De leginkább 18-25.

Soha,senkinél nem éltem vissza ezekkel.

Nekem a leendő fotózás miatt mutatták,küldtek.

jan. 25. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!