Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meztelen képet megéri küldeni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelen képet megéri küldeni?

Figyelt kérdés

Emberek, akik tini korukban küldtek magukról félig, vagy teljesen meztelen képeket ismerősöknek vagy ismeretleneknek, hogy történt? Magabiztos voltál? Voltak következményei? Megbántátok?

FONTOS: nem kérek senkitől üzenetet, képeket pedig ne mellékeljetek, ahogy ne is zaklassátok a többi válaszadót kérlek

2023. dec. 26. 14:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%
Én szeretek meztelen képet küldeni, mert felizgat ha valaki látja. Engem nem zavar ha kiteszi valahova. Csak ugy random embereknek is szoktam kuldeni ha unatkozok
2023. dec. 26. 16:21
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

Senkinek se küldj. Általánosban volt divat a myvip, az egyik évfolyamtársam ott küldött egy másik évfolyamtársamnak olyan képet, hogy bugyiban, de melltartó nélkül pózol. Kb 3 nap múlva szakítottak és az infóterem összes gépén beállította a srác ezt a képet háttérképnek.

A mi évfolyamunk egy életre megtanulta, hogy ne küldjünk ilyesmit senkinek.

Később volt egy barátom, ő nagyon rajta volt, hogy meztelenül fotózgasson, de nem engedtem neki, feszélyezett az egész. Aztán kiderült, hogy van a gépén egy mappa, amiben azokról a lányokról tárolja a képeket, akik hagyták neki a meztelen fotózkodást.

2023. dec. 26. 16:38
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Senkinek ne küldjetek! Fogadjátok meg ezt a tanácsot!
2023. dec. 26. 16:59
 14/26 leartaron válasza:
91%
Én is csak azt tudom mondani hogy ne küldj, de ha nem bírod megállni akkor küldj egy izgató képet neki arc nélkül azt is olyan platformon ami figyeli hogy készül e képernyő felvétel (pl insta, snapchat)
2023. dec. 26. 17:02
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Visszaélhetnek a képekkel, sose küldj senkinek
2023. dec. 26. 17:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

14

figyelik a képernyőfelvételt?

na de annyi van, sztem simán kijátszható ... arról nem is bezsélve ha laptopon / PC-n használja az instát, még szélesebb a kínálat és nyom nélkül felvesz bármit.

2023. dec. 26. 17:07
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
Figyi! Ha te tini kategoriaban ilyen kerdest felteszel, az nem zaklatas, de ha vakaki privatot ir, az mar zaklatas? Te fogalmi zavarban vagy?!
2023. dec. 26. 19:04
 18/26 anonim ***** válasza:
85%
És, emellett soha senkinek semmilyen korban nem szabad pucér képet adni! Viszont a fürdőruhás képeket nem soroljuk a meztelen képek közé, ezt is tisztázzuk, személyes barátságban.
2023. dec. 26. 19:06
 19/26 anonim ***** válasza:
15%
Nekem az is ganejsag, hogy agyba-fobe szexelnek a tinik, de ha valaki cserél egy rövidnadrágos képet, már ki vannak egyesek akadva. Az idegenek előtt való meztelenkedés jogszerűtlen és áldástalan.
2023. dec. 26. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:
31%

hát 16 évesek nagyrészt máer nyomják ezerrel ...

de tudnak nagyon álszent képet is mutatni, ha éppen az az érdekük, szal nem a legjobb korosztály.

2023. dec. 26. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!