Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy busszal szoktunk haza járni suliból. Egy ideje már beszélgetünk. Arra gondoltam, hogy egyik nap kocsival megyek iskolába és megkérdezem tőle, hogy lenne-e kedve velem jönni. Vajon el jönne velem?
2023. dec. 10. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Nyugodtan kérdezd meg tőle. Szerintem nagy esélyed van rá hogy igent mond, ha véletlenül nem akkor meg legalább megpróbáltad. Hajrá!
2023. dec. 10. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az első válaszolóval, simán van esély, hogy igent mond a lány

nem múlik semmin, ha nemet mond biztosan okkal de ha szimpi vagy neki akkor bele fog menni

2023. dec. 10. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Nincs veszitenivalod kerdezd meg biztos nem mond nemet☺️
2023. dec. 12. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
14%

Hát nekem ez egy elég unszimpatikus dolog.

1. minek villogjak más autójával? Nyilván nem a tied.

2. van egyáltalán jogsid?

3. ne az autóval akard levenni a lábáról, hanem az egyéniségeddel. Persze ha semmi komolyat nem akarsz tőle, az más.

4. totál gáz egy autó mögé bújva villogni... Személyesen megszólítani gyáva vagy, de egy autó az ugyebár mégis más, úgy biztos sikeres leszel... - szerinted. - Ez arról szól csupán, hogy miféle csajnak is nézed őt. Én ezek után szóba se állnék veled, se autóval, se busszal.

Legyen benned bátorság, tisztelj, legyél udvarias, ez az alapszint, hogy szóba álljak valakivel. Aztán vannak még dolgok, amik növelik egy fiú esélyét, de ez a minimum.

2023. dec. 12. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, kérdezd meg. Ha nem mered mondd azt, hogy probléma volt az autóval és kiváncsi vagy, hogy mennyit fogyaszt ha két ember ül benne.🤣
2023. dec. 18. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!