Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megharagudnál a párodra, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudnál a párodra, ha "kötelező" lenne elmennie a céges szilveszteri bulira, de téged nem vihetne, mert nem vagy még 18?

Figyelt kérdés
Nem szexbuli!

2023. dec. 7. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjálmár kötelező szilveszteri buli. Biztos a góré megsértődik, ha etethet meg itathat le..
2023. dec. 7. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem haragudnék.
2023. dec. 7. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

Céges buli, nem szex buli... azért jópáran tudnának erről mesélni 😂

Egyébként engem sosem tudtak kötelezni rá.

2023. dec. 7. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

11: egyeb kisebb cegeknel pokt ezert “kotelezo” mert elore megvesznek mar minden szir szart es hogy ne menjen karba “kedvesen nyomatekositjak” hogy marpedig mennyire illo megjelenni a ceges bulin ha mar koltottunk ratok stb. Volt ilyen fonokom… menekultem onnan minel elobb .

A kerdesre meg valaszolva: nem sertodnek meg, ha nem utolso pillanatban szol errol, ha meg idoben van es tudok szervezni mas programot vagy akar egy nyugis napot magamnak nem zavarna. Ha elotte 1-2 nappal kozolne nyilvan bennem is felmenne a pumpa.

Nem tudom a parod hany eves illetve te hany eves vagy, de majd kinottok ebbol hogy muszaj egyutt lenni szilveszterkor. Nem kell, van evi 300+ nap arra hogy egyutt legyetek

2023. dec. 8. 21:36
 15/16 anonim válasza:
68%

Azzal egyetértek, hogy időben szólva nem tehet róla és ezen nem lehet összeveszni.

Viszont én középkorúként is úgy állok a Szilveszter éjhez, hogy normális esetben együtt kéne tölteni. Azt meg nem fogadnám el, hogy a cég ilyet kikössön.

jan. 18. 13:33
 16/16 anonim válasza:
59%
Nem vagyunk összenőlve és rakás programom van párom nélkül, de a Szilveszter éjről ezt gondolom.
jan. 18. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!