Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb magasság egy srácnak? Mondjuk reális keretek közt 170cm és 200 centi közt? Írjátok le a magasságotok is lányok.
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 21:29
11/16 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok, a 180-185 körüli magasság a legideálisabb.
190 vagy annál magasabb magasság nagyon tetszik, de ez van amikor kényelmetlen lehet pl csóknál.
12/16 anonim válasza:
Nekem tetszett már nálam alacsonyabb pasi is :D
De 2m magas is
Szerintem nincs olyan h legjobb
13/16 A kérdező kommentje:
12 és milyen magas vagy?
2023. nov. 30. 21:43
14/16 anonim válasza:
Nekem a 185cm és 2 méter közötti fiúk jönnek be, sokszor hordok magassarkút furán néznék ki egy 175cm magas fiú mellett
174 cm vagyok
15/16 anonim válasza:
#14 Akkor ne hordj magassarkút, problem solved.
16/16 anonim válasza:
Én 167cm vagyok
Nekem már jött be alacsonyabb Fiú is de az ideális számomra a 185-200cm
Számomra nagyon vonzóak a magas fiúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!