Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket megnéznek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket megnéznek a fiúk az utcán?

Figyelt kérdés
Őszintén válaszoljatok,kérlek!

2023. nov. 24. 20:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
#24 akkor biztos szép vagy !
2023. nov. 25. 18:32
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hordtam/hordok haspólót sem olyan típúsú nadrágot.És nem nem néznek az utcán (legalábbis nem vettem észre).
2023. nov. 25. 18:48
 23/28 anonim válasza:
0%
1 es, pont ezert vagy te csodalatos lany, akit megnéznék. Irj ram
2023. nov. 26. 13:57
 24/28 anonim válasza:
88%
20 as, a mocskolék szövegeddel elhúzol innen és békén hagyod a lányokat, mert kihúzod a gyufát és tiltatás lesz... F
2023. nov. 26. 14:03
 25/28 anonim válasza:
96%
Es 20 as, milyen jogon nevezed te a lányokat muffnak? Mit képzelsz magadról? És ne merészeld alázni a lányokat! Általánosítani tilos. Férfiakat se kell bemutatni , nem nemektöl függ ez a dolog! Én férfiként a tisztességet szeretem. De abba nincs olyan hogy muff meg pofazás. Tanulj stílust... És egy rendes fiu nem a picsanacit nézi hanem a mosolyt. Rendes lány nem pakolja ki a testét.
2023. nov. 26. 14:07
 26/28 anonim ***** válasza:
42%

és ez a bunkó empátimentes nő milyen jogon hiv engem Puhap*csnek? ő mit képzel magárol, ez nem általánositás? ja hogy ő nőböl van és nekiek egy árva szót sem szabad szólni.

de hiába magyarázom én neked

2023. nov. 26. 14:15
 27/28 anonim ***** válasza:
54%

Empatikus vagyok azzal, aki arra érdemes. Te meg szenvedsz itt nyilvánosan, amikor egyszerűen megoldhatnád a gondjaidat. Sírj csak nyugodtan, de ha nem mozdulsz, akkor bizony magányos maradsz.

Tudom sajnálni az ilyen hópehely hozzáállású fiúkat, mint te.

2023. nov. 26. 17:29
 28/28 anonim ***** válasza:

Tyűha nagyon eltértünk a tárgytól :D Amúgy még mindig az 1-es vagyok (jöhet a lepontozás ;)

Szerintem ezek a megnyilvánulások mind saját sérelmek árán törtek a felszínre, így nincs senkinek joga a másikat bírálni, és persze általánosítani sem. Én azt mondom, feminizmus van, az kezdeményez a másiknál, akinek komolyak a szándékai.

(Ui.: Köszönöm, de nem vagyok a hóvirág, és ne akarjon engem senki látni. Úgyhogy az ilyen jellegű üzeneteiteket tartsátok magatokban :) )

2023. nov. 26. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!