Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket megnéznek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket megnéznek a fiúk az utcán?

Figyelt kérdés
Őszintén válaszoljatok,kérlek!

2023. nov. 24. 20:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Nyáron volt, hogy egy barátnőmmel mentünk hozzám és többen is felénk fordultak. Barátnőm azt mondta miattam. És jelzem nem volt rajtam se has póló, se hasonló. Csak trikó és rövidnadrág, és a hajam is még valamennyire vizes volt és még smink se volt rajtam.

Lehet, hogy máskor is megnéznek lehet, hogy nem. Nem azon fog múlni ki, hogy hogyan öltözők, vagy smink van-e rajtam. Ha megtetszek egy srácnak ígyis úgyis megfog nézni. Én így gondolom.

2023. nov. 25. 15:04
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

Már nem vagyok ugyan “lány”, de a mai napig megbámulnak. Nem vagyok se szép, se vékony, se lyukas cuccban. Viszont sokat mosolygok, szeretek nevetni. Volt már emiatt pár vicces szituáció. Egyszer a férjemet vártam a kedvenc kávézónkban, előttem a kis teámmal. Elmélyülten olvastam, közben nagyokat mosolyogtam magamban.

Odajött hozzám a pincér srác, hogy megkérdezze, mit innék, mert az egyik (hozzám képest nagyon nagyon fiatal) fiú vendég szeretne meghívni.

Mondtam neki, hogy így 7 hónapos terhesen az az egy tea is nehezen ment le, de megköszöntem. A srácnak meg fel se tűnt a hordozórakéta pocakom, mert végig az arcomat bámulta. Utána odajött köszönni és bocsánatot kérni, de nyilván nem volt miért. 17 éves volt, én akkor voltam 24.

De látok csajokat az utcán, akiknek nem az öltözködése ad okoz a bámulásra, hanem a kisugárzása. Még akkor is, ha nem különösebben szépek, ha pattis az arcuk, ha nem sminkelnek, stb. De muszáj megnézned még nőként is, mert olyan légköre van, hogy vonzza a szemedet.

2023. nov. 25. 15:33
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
Dejo nektek, ti kapjatok a figyelmet ezerrel mi meg nehenyan fiuk bele doglunk a maganyossagba, es egy lany se jonne oda hozzank :D
2023. nov. 25. 15:45
 14/28 anonim ***** válasza:
64%

14, talán mert nem a csajoknak kell kezdeményezni?!

27 évem alatt azért nyilván voltam mással is a férjem előtt… De sosem kellett nekem kezdeményeznem. Tessék felkötni a gatyát és odamenni a csajokhoz. Hidd el, nem harapnak! Ez a puhapcs hozzáállás juttat el titeket a magányosságba, nem a nők.

2023. nov. 25. 15:48
 15/28 anonim ***** válasza:
44%

Itt nyíg, hogy magányos, aztán nem tesz az ellenkezőjéért. Ez az igazi puhapcs hozzáállás.

Nézd meg a statisztikákat! Amíg a fiúk oda mertek menni, addig nem volt ekkora probléma. A mostani 18-30 évesen 70%-kal kevesebbet szexelnek, mint bármelyik korosztály ugyanebben a korban. Ahogyan a párkapcsolatok mennyisége is minősége is drasztikusan leromlott.

Nem mondtam sehol, hogy egy lány nem mehet oda. De basszus ne ezt várjuk már, amikor full magányosak vagyunk. Tessék megmozdulni és tenni érte.

Hát tudom sajnálni az ilyen kis hópelyhecskéket, mint te is, akik ezen besértődnek.

2023. nov. 25. 16:17
 16/28 anonim ***** válasza:
29%
ameddig ti nők nem tesztek semmit, és csak várjátok a csodát, addig ti csak maradjatok csendben. köszi. 😉😙 majd nektek is sikeretek lesz a kezdeményezésben, utána pofázatok a másik nemnek akik sokkal többet tesznek egy kapcsolatért mint ti muffok. (*^-^*)
2023. nov. 25. 17:30
 17/28 anonim ***** válasza:
70%
azért még szerencsére vannak normális kedves nők akik nem bunkóak és maradiak. mint te.
2023. nov. 25. 17:34
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

nem nagyon, csak amikor más lányokkal vagyok, és utánunk kiabálnak. vagy csúnya vagyok, vagy nem veszem észre ha mégis megnéznek

17L

2023. nov. 25. 18:20
 19/28 A kérdező kommentje:
#22 mit kiabálnak ilyenkor?😂
2023. nov. 25. 18:23
 20/28 anonim ***** válasza:
43%
összevissza hülyeségeket
2023. nov. 25. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!