Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak már idősebb (legalább 10 év plusz) pasival, milyen volt a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Rendes kapcsolat volt, vagy csak szex? Hogy ismerkedtetek meg? Meddig tartott? Vagy tart még?2023. nov. 24. 11:18
1/4 anonim válasza:
Nekem volt. 16 évesen diákmunkán voltam egy Rossmann üzletben, és ott vásárolt a családjával. Aztán másnap bejött egyedül és elmondta, hogy már tegnap kiszúrt, csak ugye ott volt a neje meg a gyerek. Én erre elhajtottam, de munka után megvárt, mire megint elhajtottam. De ő megint bejött, és megint, és megint. Aztán elmentünk ebédelni, és így kezdődött. 6 hónapig tartott és jó volt. Izgalmas.
2/4 anonim válasza:
nekem volt 16 éves lánnyal is, 18 évessel is, és nagyon élvezték, nagyon akarták.
40+ évesen volt
fél évig tartott mind a kettő, szexkapcsolat volt mind a kettő.
Most keresek erre partnert.
46/F
3/4 anonim válasza:
A sulinkban az egyik 12-es csaj ballagás után összejött az egyik tesitanárral. A csaj 18-19 volt, az ember meg 35-45 közt valahol. Az biztos, hogy egy évig együtt voltak, a többiről nincs infóm.
Az biztos, hogy létezik ilyen, de nem ez az általános. Ritka az, ha ekkora korkülönbségnél működik valami. Egyrészt maga a korkülönbség, másrészt a férfiak általában csak szexet akarnak egy ennyivel fiatalabb csajtól.
4/4 anonim válasza:
15 és fél éves voltam, egy nyári táborban az erdélyi testvérsulinkkal jött egy "tanárbácsi" (onnan származott, ott dolgozott felnőttként, de aztán jó túlkorosan elment tanárképzésre egy mo-i vidéki városba, én Bp-en tanultam). Egymásba gabalyodtunk már ott, azt mondta 8 évvel idősebb nálam, és csak évekkel később vallotta be, hogy valójában 12-vel. Akkor csak csók meg tapi volt. Aztán levelezés (oké, ez 1993-ban volt, azt elfelejtettem mondani:D, aztán fél év múlva jött a sulinkba a karácsonyi-adventi ünnepségekre megint a testvérsulinkkal, utána kb. havonta-kéthavonta tudott jönni, sétáltunk, beültünk valahová, moziba mentünk, csók meg tapi volt, és nagyon-nagyon sokat beszélgettünk. Engem megfogott a műveltsége, tudása, humora, tapasztalata + imponált, hogy ennyivel idősebb + a saját korosztályomban nagyon nem számítottam jó csajnak és nem is nagyon tudtam mit kezdeni a velem egykorú fiúkkal, így megkíméltem magam a párkeresés nyűgjeitől, de mégis volt valakim. Őt meg... nem voltam egy bombanőci, sőt, de kedves, értelmes, koránál érettebb (nem volt egyszerű a családi hátterem) lány voltam, jó humorérzékkel, de azért nyilván hízelgett neki a "frisseség" is. Következő nyáron együtt mentünk megint táborba, ott lefeküdtem vele, mentségére szóljon, hogy én akartam ezt jobban (túl akartam lenni rajta vele, tudtam, hogy benne bízhatok, nem fog semmilyen módon traumát okozni, bántani). Utána még 3 évig "jártunk", akkor már én is járkáltam hozzá a fősulira, ott aludtam olyankor, egy ideig ő jött rendszeresen és a húga üresen álló lakásában tudtunk találkozni, de azért látszott, hogy ez nem fog hosszú távon így működni, nagyon más életszakaszban voltunk, voltak nyűglődések, viták még így is. Miután ő lediplomázott és visszament tanítani a szülővárosába én meg befejeztem a sulit és dolgozni kezdtem el is halt a dolog, nem nagyon tudtunk már személyesen találkozni, aztán kb. fél év szünet után, kértem, hogy találkozzunk mindenképpen, és akkor mondtam, hogy ezt fejezzük be hivatalosan is, nyilván ez már így nem kapcsolat. Nagyon szerettem őt, és ő is engem, de nem vagyok benne biztos, hogy működött volna ez egymás mellett élve. Egyébként még sokáig tartottuk a kapcsolatot, évente-kétévente össze is futottunk ha Budapesten járt plusz leveleztünk, cseteltünk, pár éve szakadt meg ez a fajta kapcsolat, már csak FB lájk meg szülinapköszöntés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!