Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedjek még az iskolában?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek még az iskolában?

Figyelt kérdés
Az exbarátnőm évfolyamtársam, pont egymás mellett van az osztályunk. Megcsalt, szakítottunk, de nem akarta megbeszélni, még ő mérges rám, mert szakítani akartam. Próbáltam nyugodtan megbeszélni vele a dolgokat, de nem sikerült, még ő tiltott le engem. Mindezt azért szerettem volna, mert minden nap lássuk egymást. Most ott tartok, hogy nem merek bemenni az osztályukba a haverjaimhoz, irtó cringe a szituáció. Csütörtökön elküldött az anyukámba, nem válaszoltam semmit, csak néztem. Merjek még iskolában ismerkedni? Félek, ha a következő is ilyen értetlen lenne, megutál majd jó pár ember. Amúgy szeretek ismerkedni, az exbarátnőm osztályából van pár lány akikkel szoktam beszélgetni. 17/f
2023. nov. 18. 20:34
 1/6 anonim válasza:
100%

Ő csinálta a bajt, nem neked kell szégyenkezned!

Ha ezek után is neki áll feljebb akkor nyugodtan szólj be neki akár az osztályába, hogy Ő csalt meg, Ő hűtlenkedett, és neki nem volt elég egy srác. :D Szerintem ez rá nézve elég nagy szégyen lenne.

Elhiszem ha szokatlan, fura kellemetlen, de állj ki magadért. Ez egy olyan dolog, amiért ki kell, és az életbe sokszor van olyan helyzet mikor senki sem fog melletted állni, olyankor nem megfutamodni kell, hanem igenis állj ki magadért!

Ha nagyon idegesít a lány jelenléte (nem a félés miatt, hanem mert irritáló,) akkor nyugodtan írj rá a haverjaidra, hogy jöjjenek át, vagy a folyosó végén várod Őket beszélgetni, vagy a büfében, ilyesmi.

Ismerkedni pedig merj!

Nyugodtan beszélgess lányokkal akár az iskolában, akár bárhol máshol!

2023. nov. 18. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Iskola egyik legjobb környezet ismerkedésre, egy rossz tapasztalat után én még nem hagynám abba.
2023. nov. 18. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"Csütörtökön elküldött az anyukámba" - Miért hagytad? Ha válaszul te is elküldted volna őt, akkor lehet többet nem is merne hozzádszólni.
2023. nov. 19. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Nem fog egy varos fejet hajtani olyan elott sem, ha valakik kitalaljak, hogy most mar puceran kell jarni a tereken... Nem a tarsadalom fog igazodni a bűnhöz, hanem a viselkedes igazodjon a társadalomhoz! A Szentiras a szeretetre tanit, de arra nem, hogy megalkudjunk azzal, ha a démoni dolgok embereket visznek szakadek fele
2023. nov. 19. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Iskolában ezèrt nem jó becsajozni.

Csak a baj van kèsőbb belőlle.

2023. nov. 20. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szrad le a kis köcsögöt
2023. nov. 24. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!