Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátnőm crop top/rövid nadrágot hord és naponta szelfiket posztol?

Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 14:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

és nem birom ha a fiuk tudják nézni otthon nyugodtan a képeit és verni rá

meg hogy rá irnak azt sem birom

2023. nov. 18. 08:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ők csak verni tudják rá, te meg együtt vagy vele. Óriási különbség, ráadásul a te javadra. Illetve ismét vállalom a lepontozás: ha nem válaszol a üzikre, amiket neki írnak (emiatt), akkor nincs miért aggódnod.
2023. nov. 18. 11:47
 13/19 A kérdező kommentje:

köszi, hát szerintem mindenkinek vissza ir legyen az fiu vagy lány, mivel fiu haverjai is vannak és igy az már gondolom neki semmiség ha vissza ir egy fiunak

azt nem tudom hogy irtak e már rá perverz nyomulosok és hogy letiltsa-e, de az biztos hogy irtak már rá fiuk

2023. nov. 18. 14:05
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Hát lehet hogy a kérdezővel van együtt és ő dughatná meg de szerintem amilyen tesze-tosza szánalmas szerencsétlen még arra sem képes. Egy igazi hisztis lúzer lehet
2023. nov. 19. 02:03
 15/19 anonim válasza:
56%
Nem, valószínű önértékelési zavara lehet!
2023. nov. 20. 12:49
 16/19 A kérdező kommentje:
miért?
2023. nov. 20. 13:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem az
2023. dec. 7. 08:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Normális. Én is azokat hordok, igaz hogy sehova nem posztolok, de én is ilyen ruhákba járok. És eddig egy barátomat se zavarta. Na nem mintha sok lett volna, 2 volt. De Németországban lakok és itt mindenki ilyenbe jár.
2023. dec. 7. 10:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Lol, látom beért Andrew Tate nevelése itthon is. Büszkék lehettek magatokra👏🏻👏🏻🤮
ápr. 9. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!